Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under augusti 2006

Av Therese :) - 19 augusti 2006 21:25

Ja ni alla, då var vi på Sättna idag och kollade på lite bilar. Kom inte dit förän iofs. mitt på dagen. Men det räckte gott och väl för mig. Blev ju faktist kvar där till 18:30 så tyckte jag gjorde det bra som klarade det. Va iaf fint väder annars hade jag aldrig stått ut kan jag ju säga. Många bilar som körde fooooort fanns det där. Nästan för fort ibland för min smak. Sen så va vi iväg på marknaden en sväng. Tänkte köpa en hängare till garderoben men då hade de stängt igen ståndet när vi kom :(Och nu har vi kommit hem igen så jag antar att det blir till att sova snart. Har lite ont i huvudet fast troligen beror det på alla OLJUD som varit idag samt kanske lite vätskebrist?!Men godnatt allesammans, ska ta o se en film och sen blir de sova av! :)

Av Therese :) - 19 augusti 2006 10:11

Igår så va vi på marknaden och kollade lite av vad de hade :D Blev inte så mkt shopping då, men troligen ska jag dit en sväng till.. ska shoppa lite som jag kom på skulle kunna vara bra att ha. Spelade även klospelet på (då man får köra en klo som ska blocka upp en nalle) och då vann jag en. En Crazy Frog faktist! Skitsöt va den!!! Dessutom så vann killen min en Malaco elefant han med på samma sak. *hihi* oxå köpte vi lite munkar. Men en fick inte följa min tradition pga. de lata enarna jag hade med mig. Jag parkerar alltid hos mamma och går till marknaden *grrrrr* :(Idag så blir det troligen så att jag ska upp till Sättna en sväng. Killen är där med sin kompis och han ska köra lite. Så killen följde med som mekaniker?! Och jag fick en fribiljett av killens pappa. :) Ne, man kanske ska göra sig i ordnings så man kan åka dit snart... är ju faktist välldigt fint väder ute *gillar* Sen så kanske de blir en sväng på selånger idag med.. och handla det jag "skulle behöva" ;)

Av Therese :) - 18 augusti 2006 16:26

Äntligen är det helg! Känns underbart! Ska troligen en sväng på marknad ikväll, kan ju bli skoj. Jag, killen och Jempa. Åh, så vi ska shoppa....?! Eller?! Hur det än blir så kan det bli jätteskoj. Va riktigt längesen jag o Jenny träffades... hmm.... vi kan inte räkna till när vi var med varandra sist och det är riktigt illa :SNe, nu ska jag kila ut på balkongen och hämta lite kartonger som jag kastat upp.. eftersom att det är lite jobbigt att bära flera stycken samtidigt :)

Av Therese :) - 17 augusti 2006 13:33

Ännu en gång så måste man till att jobba över. En tjej på jobbets släkting hade hastigt blivit mkt sjuk så någon behövde offra sig. Så jag tog på mig det. Hade ju ändå inte så mkt för mig ikväll. Och visst kan det vara bra att ta det som lite komp. tid som man kan ta ut lite senare. Kanske om vi får huset tillexempel. :D Funderar på att kanske ska man ta ut lite tid när man fyller år isf. Killen har ju semester då, så isf. kan man arbeta lite på morgonen med huset och sen så kan man ha kalas på kvällen?! Fast man får väll se vad som händer och så. Inget är ju ännu kart med huset ännu. Vänta, vänta......Men till veckan kanske man får veta hur de blir! Hoppa, hoppla, hoppas!!!!

Av Therese :) - 17 augusti 2006 08:49

Nå väl, snart fika dags! Ska bli gott. Nu börjar ännu fler att komma tillbaka från semestern. Känns lixom lite konstigt men snart är vi full styrka igen, tro hur det kommer bli då?!I helgen så ska man på Selångers Marknad, ska bli skoj. Fast ännu inte bestämt vilken av dagarna det blir. Tydligen verkar det som att kille tänkt sig att han ska till Sättna på dragracing tävlingar.. Jeje....

Av Therese :) - 16 augusti 2006 20:14

Jag vill inte ha mer ont i magen :(Har precis varit ute i sista sekunden. Drog på posten samt Ica. Nöjd över att hinna till båda ställerna före 20:00 eftersom jag åkte så sent som 19:45 från mig... och precis kl. 20:00 hade jag handla klart! :DSå nu är man hemma, måste städa.. fast jag tycker det är så otroligt trååååkigt! Men måste plocka till LITE iaf.... BLÄ!

Av Therese :) - 16 augusti 2006 07:58

Jahaja, nu var det onsdag. Åter igen är man på jobbet även fast stämningen inte är den bästa. Finns så otroligt mkt irritationer i alla möjliga hörn... Märks verkligen att det är så. Känns jobbigt att det är så. Välldigt synd faktist, tycker jag. Har ont i magen idag å :( Nedtill på den högra sidan.. Hoppas på att det går över snart!Jag vill inte vara på jobbet idag, det känns bara jobbigt att vara här. Arbetsglädjen är på NOLL och motivationen är på minus sex.Måste väll fortsätta.... *gäsp*

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards