Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under september 2006

Av Therese :) - 14 september 2006 13:13

Så, snart dags för att dra på möte och det känns otroligt jobbigt eftersom att jag e så gryyyymt tröött! Tro hur det ska gåå? *gäsp*Suuuuger asså...

Av Therese :) - 14 september 2006 08:39

Idag är det mer eller mindre kaos på jobbet. Datorerna fungerar inte. Allt är nedkopplat från nätverket. Men har precis blivit bra nu. Så en del av sjukhuset är i haveri, resten inte. Men det löser sig kanske under dagen.... eller?!

Av Therese :) - 13 september 2006 11:32

Full rulle har det varit hela förmiddagen på jobbet. Så just för tillfället är jag så trött i kroppen att det känns som att om man skulle bli upplyft och sen någon släpper ner en från en höjd, så skulle jag lätt kunna studsa tillbaka.. Benen känns som stora gele klumpar.Fick veta idag att skona som jag beställde för någon vecka sen inte kommer denna vecka utan tydligen inte förän vecka 41. Dåligt! Tänk om det då är kallt?! Hur underbart skulle det då inte vara med varma skor. Men tydligen hade dom blivit försenade pågrund av att någon lastbil blivit stulen, men ska det gå ut över kunderna!? Man borde ju iaf få lite kompensation för det! *hoppas*Snart lunch, tro vad man ska stoppa i magen då?! Återstår att se iaf! Den som lever får se :D

Av Therese :) - 12 september 2006 22:26

Efter jobbet idag så åkte jag hem till mamma, pappa och syrran samt djuren förståss och tvättade bilen min. Var inte speciellt fin efter att jag haft den som katternas klätter träd. Men vet dock inte hur ren den blev och om alla repor som såg ut att vara gick bort. Men jag hoppas! Håller tummarna till imorgon!Tänkte att jag skulle komma hem lite tidigare än vad jag gjorde men när jag skulle därifrån så hade grannen parkerat en lastbil mitt över vägen *grrrrh* Så det blev till att backa och backa. För att sedan gå in och sätta sig och prata ett tag. Som tur va ringde dom och upplyste att jag nu kunde passera eftersom att de snart skulle till att lasta en till maskin på släpet! Så då var det till att skynda sig! På vägen hem så såg jag två små små kattungar. Sprang runt på gården och lekte. Jätte söta var dom :DKänner mig just nu lite snuvig. Hoppas inte att man blir sjuk *vill inte* Kanske ska man ta och dricka lite vitaminer?! Jo, ska nog kila och göra det nu. *slörp*

Av Therese :) - 12 september 2006 15:41

Just nu är jag trött! Välldigt trött dessutom! Haft en jobbig dag på jobbet hittills och ännu är inte dagen slut. Så ikväll lär man somna på en gång när man kommer hem. Pratade precis med arbetskompisen min som jag beställde gardiner samt sängkläder med och ännu hade dom inte kommit :( *vänta o vänta* Hoppas att de kommer snart iaf. Vill ju ha de i huset, speciellt nu när det snart är dags för att börja inreda. Åh, så roligt!*gäsp* Tråkigt bara att hon blivit sjukskriven nu och ett tag framöver men förhoppningsvis blir det bättre för henne. Nä, nu gäller enbart jobba på, hej å hå!

Av Therese :) - 11 september 2006 23:03

Nu kan man ha bild på presentationen i bloggen.Hihi, skojjigt! Roligt att se alla olika människor! Hoppas de personer som skriver en massa konstigheter även lägger ut en bild! Hahaha!!!

Av Therese :) - 11 september 2006 22:46

Då har man haft en ledig dag! Skönt! Klev upp tidigt. Vaknade vid 07:16 tror jag närmare bestämt det stod på telefonen när jag kollade. Så klev då upp och började med huset igen. Slipa och slipa och slipa! Massa slit asså! Sen så blev det lite spacklande :D Men det blir nog bra när det är klart iaf! Slipade i sovrummet och sen så började vi med "garderob rummet" som ligger lite innanför. Och där satt vi in isolering samt skivor därpå. Och jag kom förståss med spackel hinken och spaden! Haha! Kommer kunna detta med spackling snart!Annars har jag inte gjort så mkt idag! Precis varit ner på MAX och ätit lite. Eftersom att det inte blev någon middag idag och killen skulle åka på jobb ikväll så blev det lite snabbt i magen. Men nu måste jag gå och duscha. Känner mig som en gammal tant med grått hår då förståss :D Ni som använder hårspray förstår ungfär hur mitt hår är om jag beskriver det som att man har jättemkt hårspray i och sen har man försökt att kamma/borsta ur det... Och det är ikke skönt!Dags för duschen och sängen nu! Hejhej!

Av Therese :) - 10 september 2006 15:11

Det är kallt inne idag tycker jag. Även fast jag sitter i det varmaste rummet på jobbet så fryser jag. Har precis stoppa i mig en pirog. Men kan dock inte påstå att jag blev så mätt på den :( Även att jag tog två hårdbröd mackor till.. men men. Får äta något delikat ikväll kanske?! Killens mormor skulle bjuda han och hans familj på middag. Men eftersom att jag inte slutar från kl. 19 så skulle han få med matlåda till mig. Fast det är dock mkt mkt sällan som maten man värmer blir lika god som nylagat... iaf för mig! Ne, jag tror det är dags för vinterkläderna nu snart! Buuurrrr!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards