Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under september 2006

Av Therese :) - 10 september 2006 12:33

Morgon har varit fullt upp på jobbet. Har precis varit ut en sväng och kommer då till en lokal där det har gått ett larm. Först tror de att det var vi som satt igång larmet när vi kom in men visar sig att det är nog ett annat larm som startat. Puh!Känner mig lite trött idag, så vore skönt om det blev lite lungt resten av dagen men det är väll bara en önskan?! Vädret ute är ju super fint fast det blåser, så varför inte ta en sväng till sjukhuset?! *gäsp*Skönt att man är ledig imorgon, tro vad det blir för arbete med huset då? Hoppas inte att killen åker iväg imorgon. :S Men isf så får man väll hitta på något enkelt jobb att göra.Tack för mig , hej svejs!

Av Therese :) - 9 september 2006 16:40

Denna jacka beställde jag här i veckan så troligtvis så kommer jag få den snart :D Visst e den fin ;) Och kommer säkert att vara varm nu när det är höst. Fanns även andra färger fast dessa var restnoterade. Men dock tror jag att kamelfärg kommer passa mig bäst! För svart och mörkblått syns alla hår på och det är inte så lyckat när man har husdjur som klättrar på kläderna ibland. Sen vit blir ju så lätt skitig. Och dessutom var det kemtvätt på jackan och det lär man ju lämna in den på ofta... Not! Ikväll efter jobbet blir det pizzaparty hos killens mamma :D Pappan e borta så det blir väll jag, killen, hans lillebror och mamma samt kanske syrran hans och hennes kille. Gott kommer det nog att bli iaf! Längtar till Pizza party!

Av Therese :) - 9 september 2006 12:29

Åh, det ska bli spännande att komma hem och se vad som har hänt med huset idag :DLängtar! Vill bara hem från jobbet nu!!!!!

Av Therese :) - 9 september 2006 10:41

Nu är alla väggar uppe så idag blir det till att spackla dessa samt skruva i de få skruvar som jag inte orkade med igår. Eller rättare sagt jag blev tillsagd att jag måste gå att sova *HAAHAA*Satt upp takskivorna igår så nu börjar det verkligen kännas som ett rum. Jätte mysigt blir det. Men tro vad man ska ha för tapeter? Ljusa eller mörka? Figurer eller enfärgade? Fondvägg eller ej? Det kan jag inte välja.. Gah! Men det blir säkert några innan det är färdigt hur som helst.Idag skulle killen min börja med att göra ordning lilla skrubben innanför samt att han skulle försöka att sätta upp de sista takskivorna. I lilla skrubben tänkte vi nämligen göra en garderob samt att vi tänkte lägga lite isolering på väggarna. Kände igår att det var rätt kallt inne där.. Så kan ju vara skönt till vintern att inte klädera är iskalla då, eller?! Jobbet kallar!!Hejhej

Av Therese :) - 8 september 2006 10:38

Idag så har jag svinont i ryggen! Aj, aj, aj! Kan kanppt röra mig. Antar att det är efter att jag borrade en massa igår och kanske inte stod i den bästa ställningen då.. eller att det beror på att man vanligen inte tränar dom musklerna?! Hur som helst. Ikväll så ska man väll till huset ikväll och arbeta lite. Ska bli sååå skoj :DLängtar redan!

Av Therese :) - 7 september 2006 22:59

Oj, så bullarna växte! De växte och växte! Det slutade med att de licksom satt ihop och det var ju inte riktigt tanken med dom. Men riktigt goda blev dom även fast de blev fula och fastnade i bullformarna *haha* Har sovit i huset natten till idag, enbart jag och katterna. Fast enbart ena katten var inne när det var dags för läggning. Men vaknade till vid tre så då kilade jag iväg och kontrollerade om jag såg någon av dom svarta. :DDär satt ena på biltaket. Ojoj, inte den bästa platsen. Tror inte jag vill tvätta av min bil skiten för lär väll vara repor överallt men jag hoppas verkligen inte att det är det! Men när jag kollade på bilen idag i dagsljuset så hade katt slajda nerför motorhuven, suttit på sidospegeln och försökt klättra upp på sidodörren... Visst låter det lovande om jag klara mig helt från repor?!?! Nej du, nu är det dags för att natta sängen! Godnatt!

Av Therese :) - 6 september 2006 07:54

Har precis tagit ett äpple att mumsa lite på. Surt som bara den var det! Men kände att jag började bli lite hungrig så tänkte det kunde mätte magen lite eftersom det är en timme kvar till frukost. :(Har insett en grej, att nämner man något som gäller något som gäller flera så blir det ett sjugedamig skrik på en gång. Varför får inte alla veta? Detta måste tas upp på en gång..! Osv. Men man försöker säga att det skulle efterforskas i mer och sen får alla antagligen veta "den slutgilltiga produkten". Så varför stressa? Bäst är det nog att inte nämna något i fortsättningen, eller?

Av Therese :) - 5 september 2006 21:26

Sitter nu hemma igen efter att varit en sväng till hem till familjen efter jobbet. Mamma bjöd in mig på fiskmiddag! Smörstekt öring och potatis! Jätte gott! Sen efter maten satt jag och syrran framför tv:n och såg på idol. Fick även en katt som satt i mitt knä efter ett tag, så just för tillfället så sitter kissemamma och luktar på mina byxor, tröja och att inte glömma ansiktet. :D Hon verka även tycka att det är gott att slicka på mina fingrar, kanske fisksmak kvar?! Eller? Hur som helst nu funderar jag på att lägga mig att se på någon film, men om det blir så eller ej får vi se!Såg föresten klart film imorse, systrar i jeans. Rätt okej film, fast lite sorglig samtidigt som den var romantisk :D Se den vettja!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards