Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under december 2006

Av Therese :) - 5 december 2006 21:40

Satt och lästa på Aftonbladets hemsida och det stämmer ju ganska bra det som står där... Angående varför ska personer över 40 få fler semester dagar än den som är yngre?Inte nog med att dom som är äldre ska ha mer lön än en som är yngre oavsett om den yngre kan mer än den yngre?! Är det rättvist? Samhället vi lever i anser jag är rätt diskriminerat.Hur är det när man ska gå på krogen och är ett yngre gäng blandat med tjejer och killar?! Jo, då kan det vara så att tjejer har en yngre ålder för att komma in. Det kan bero på om man är svart eller vit. Diskriminering försigår hela tiden i dagens Sverige. Även fast det inte ska vara så, varför?

Av Therese :) - 5 december 2006 20:04

Ännu en fisk har avlidit, så nu är det fyra stycken totalt som lever i fiskhimlen.. Avlidit har även mannen som vi köpte huset av samt en släkting till killen min.. Mycket med döden just nu känns det som... Tragiskt.. :(Men jag hoppas de alla får vila i frid bland änglarna. Har funderat på om man kanske borde skicka något till han som hade huset tidigare.. Var ju trots allt killens förra granne och dessutom köpte vi huset av honom. En jätte söt gammal man. Man kan ju skicka något litet som visar symbolisk grej. Jag kände ju honom trots allt inte så väl att man måste gå på begravningen, tycker jag.. Eller? Killens släkting får han själv gå till, tror jag.. träffat mannen enbart någon gång... eller orde man gå dit.. Hmm, jag får beslutsångest. Vad har man för krav på sig.. Jag är ju sambo... Men.. Hur ska man göra när det gäller begravningar?! Hur det än är så är det ett otroligt tragiskt ämne men den dagen det händer så kan man ju hoppas på att man dör knall och fall!

Av Therese :) - 4 december 2006 18:53

Då kommer man hem efter jobbet och efter maten så går jag upp och kollar på akvariet som blivit så fint efter att jag gjorde rent det igår. Upptäcker till min förtvivlan att där ligger tre av fiskarna döda :(Så synd om dessa. Men jag står dock fast vid vad som jag tror är orsaken. Var precis likadant förra gången jag gjorde rent. Då dog räkorna och även någon fisk. *snörvel* Det måste vara fel på vattnet! Så är det bara!!! Ska nog ta och skicka in vattenprov!!!Japp, det ska jag!!!

Av Therese :) - 4 december 2006 10:12

Hoppas inte! Men har lite ont i halsen idag. Vill inte! Vill inte! Håller tummarna! Nästa vecka så blir det "julbord" på jobbet. Tänk så gott med jul mat. Äntligen börjar tiden bli inne för att äta julmat.Jag längtar!

Av Therese :) - 3 december 2006 10:44

Ni missar väll inte denna otroligt roliga julkalender?!!!KOLLA IN

Av Therese :) - 3 december 2006 10:33

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla äro glada att fira få advent.Jo, så är det precis. 1:a advent idag, mysigt! Har ätit lussebullar och tänt första ljuset idag. Mysigt :D Även fast mina kissar vill mest hela tiden vara med. Rev ner pepparkakorna tex. som vi skulle ha till glöggen.. men men. Sitter just nu och kollar på krokodil jägaren. Rätt otrolig man han som vågade vara så nära krokodiler. Skulle aldrig hoppa ner i vatten och simma bland krokodiler. Urscha! Nu ska här diskas och sen så ska här arbetas! Tjaao!

Av Therese :) - 2 december 2006 22:17

Bakat lussekatter och lussebullar idag. Jättegoda blev dom! Dock inte hunnit göra så mkt mer :( Måste ta mig i kragen imorgon så det blir här lite gjort i huset.Föresten så glömde jag skriva igår vilka som vann Arbetsmiljöpriset och det var Sundsvalls Sjukhus och Produktionsavdelningen! Grattis allesammans!

Av Therese :) - 1 december 2006 21:03

Åh, känns som mkt har hänt sen jag bloggade sist.. har fått upp stommarna för ett nytt badrum, varit på arbetsmiljödag, gjort helt klart med lägenheten *snyft*, shoppat, varit på restaurang och säkert många fler saker som jag glömt, eller? Känns som mkt har jag gjort sen sist :)Vill ni veta mer exakt eller?Nå, ska vi börja med att berätta om badrummet?! Där har hänt en hel del idag. Det har kommit upp en massa reglar som vi sedan ska sätta upp lite skivor så att det blir ett fint litet rum :D Hoppas på att det blir jättefint trots att det är ett av världens minsta badrum. Men hade inte så många val än att ha ett litet badrum om man inte ville ta ett vanligt annat rum... Vilket man dock kunde gjort och fått ett superstort badrum :D Tur att man har en duktig kille!!!Annars idag drog jag, Sara, Erika iväg mot Härnösand för att gå på Arbetsmiljödag som Landstinget ordnade. Efter vägen plockade vi upp Agneta, en annan kvinna på jobbet. Sen var det gasen i botten mot härna för att anlända i vår snygga blåa Opel Vectra kombi. Därefter tar vi vårt pick och pack, drar in och tar oss lite fika. Tekakor med ost, skinka och groddar på samt the eller kaffe till. Gott! Efter fikat får vi lyssna på en föreläsning av Claes Smith eller kanske Sara Lund(länk). Bra samt mkt rolig föreläsning ang. kvinnor, män och alla andra. :DSenare fick vi kall lunch bestående av fisk, kyckling, pasta samt någon "sås/dressing" Tyckte inte det var någon höjdar mat, men det gick ner iaf. Eftermiddags schemat bestod av att de tre finalist bidragen fick berätta om sin arbetsplats. Dagen blev mkt trevligt iaf :D Dessutom hann vi med lite shopping på stan och Dollarstore!! Hur najs som helst lixom!!!På kvällen när jag kom hem så åkte vi och plockade bort internet routern som vi haft stående i lägenheten. Så nu är allt klart. *snyft* Stoppade in nyckeln och sen var det klart! Roligt att se hur dom som flyttade in tänkt fixa. Dom har tagit ut våra "fina gamla" köksskåp och ska sätta in sånna som vi har planer på att sätta in här i vårt hus. Bra smak har dom ju iaf :DSedan åkte vi ut till byggmax, silvan och coop för att införskaffa lite hus grejjor.. Blev en hel del. Avloppsrör, kakel, takskivor och lite så.. Där efter drog vi och åt på Kina! Gooott!!!Så nu sitter jag här. Ska kolla lite om dom har någon toalett som inte är så djup... Får se vad som erbjuds till vettiga priser. Sen måste jag plocka upp de saker som shoppats på Dollarstore. En roligt affär. Fast dycker dock att affären som finns i Hudiksvall är mkt bättre upplagd!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards