Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under januari 2007

Av Therese :) - 25 januari 2007 10:44

Imorgon är det dags. Då bär det av på spa. :DBlir jag, killen, hans syrra och kille. Kommer bli underbart skönt. Mej längtar :DAnnars så var jag till mormor och moster min på middag igår. Mormor fyllde nämligen år i måndags men då kunde inte alla vara med pga. jobb. Så det blev igår ist. Massa god mat fick vi. Mumsili mums. Synd bara att man inte hade med en matlåda att fylla på... Hihi..Är rätt trött idag. Att dra iväg till jobbet imorse var inte det lättaste. Hade lätt kunna sovit ett tag till. Och inte blev man mer pigg över att komma ut i en varm bil med en radio som spelade lugna favoriter... Snart dags för mat igen. Enbart en ynka liten gorbys bit blir det och någon hårdbrödmacka till. Imorgon är det äntligen lön. Jag längtar till fredag!!!!

Av Therese :) - 23 januari 2007 12:24

Att det ska vara så svårt när man flyttar att man inte lätt ska kunna få tag i ett recept. Rätt jobbigt att först leta reda på vad dom har för telefon nr för att sedan sitta som på nålar för att ringa när dom har telefon tid. Aslätt att glömma när man jobbar och är hemma. Så skickade ett mail till dom.. men tydligen välldigt svårt att svara på. Hur som helst så fick jag kontakt med MVC där jag bodde tidigare och där sa de att jag skulle bege mig dit jag bor nu. Som jag förstod! Så fick ett nummer dit. Och där ville de knappt ta emot mig heller. Men när jag uppgav adressen var det bara till att erbjuda mig att komma. Jag förstår inte riktigt allt detdära. Vad är problemet? Man hör väll av sig för att man vill komma dit och då ska man hänvisas runt... Runt, runt och runt. Inte första gången man blir hänvisad runt när det gäller vården. Varför är det så?Hur som helst verkar det som att varmvatten ledningarna frysit inatt.. Ikke så bra. Hoppas på att det blir lite varmare idag så kanske dessa tinar. Har varit riktigt kallt nu några dagar. Urscha!Dags för mat nu. Pytt i panna.. som jag hittade i frysen imorse. Kanske inte direkt det jag är sugen på. Men är man aspank så vad gör man? Kollade vad jag kommer få i lön i slutet av veckan. Var ju inte direkt så jag hoppa i taket över det. 1000,- än i vanliga fall. men då har jag jobbat juldagen, annandagjul samt nyårsafton. Dessutom så är det väll så att skatterna ska vara förändrade? Blir spännande att se vad fack och akasse avgiften kommer ligga på... Man lär väll gått back på kalaset. Det är tacken för att man jobbar en massa röda dagar.. Urscha. Tanken på att man tjänar så dåligt på röda dagar gör det ju inte värt att jobba då. Men så är livet, antar jag..Maaaaat!!

Av Therese :) - 22 januari 2007 09:54

Underbart! Jag är ledig idag! Men på schemat finns en hel del att göra. Gratta mormor, handla, snickra mm. Knappast sysslo lös. Måste även hämta bilen och fylla på glykol. Och hoppas på att det aldrig mer behöver hända att den går het. Eller ska jag ringa firman och fråga vad det stora felet kan vara. Det ska inte vara sådär med en ny bil.Nä, nu är de dags att ta tag i schemat. Enbart en sak avklarad av många...Hur många kommer jag hinna med?

Av Therese :) - 20 januari 2007 23:56

Just nu känner jag mig så trött som att jag skulle behöva gå i ide för ett tag. Precis hemkommen efter att ha ätit taccos hos killens familj, ätit semla samt sett på någon film som var rätt bra men jag orkade inte hålla ögonen öppna på slutet :(Nu dags att jobba igen. Imorgon är en ny dag, återstår då att se vilken bil jag ska ta.. killens eller min? Hoppas på varmare väder. Typ 0 gradigt. Vill ha sommar snart igen eller åtminstonde vår. Men det är troligen ett tag kvar. Idag snöade det ju igen...

Av Therese :) - 20 januari 2007 15:39

Imorse när jag drog iväg till jobbet så stod det på mätaren -18 men bara lite längre bort visade den -21.. Kanske visade den lite varmare för att jag hade bilen på i ca 5-10 min eftersom jag inte satt i motorvärmaren igår. Den har nämligen krångla de två sista dagarna jag använt den Troligen kanske det är något fel på timern? Måste ta och kolla över det. Så kanske min lille brum startar imorgon ist. Så istället så fick jag ta killens bil till jobbet idag. Hoppas bara den startar sen ikväll när det är dags för att åka hem. Är nämligen inte det bästa batteriet i den :S Men har iaf motor-/ kupévärmaren i så den borde ju iaf vara varm. Var enbart -10grader här förut utanför jobbet. Tro vad man ska äta till middag ikväll, något förslag?

Av Therese :) - 19 januari 2007 07:30

Känner mig inte så vidare pigg idag.. Blää. Fast jag vet egentligen varför även... blev sen lunch igår.. vid 14 och sen så blev det inget mer efter det... Så jag antar rätt säkert att det är därför. Förhoppningsvis blir allt bättre efter fikat..Annars då... Grymt trött, Jepp!Trots det måste jag nu jobba vidare...

Av Therese :) - 18 januari 2007 16:39

Äntligen blev det så vi sågs. Var välldigt längesen nu! Men byte av julklapp och en sväng på Ikea blev det iaf! Och det var ju det som var huvudsaken! Det har vi ju prata om i månader känns det som!Blev inte så mkt shopping för min del. En plånbok, som jag egentligen inte vet om jag är så nöjd med.... Den var snygg men det jobbiga var förvaringen av sedlarna.. Gillar inte att måsta ha dessa vikta för att sedan när man ska betala något måsta stå och veckla upp dessa och krångla på.. Få se om jag lämnar tillbaka den och köper någon annan. Fick iaf tre par jättefina trosor av Jenny i julklapp :D Rosa och rosa/svarta! *hihi*Detta är ett klipp som är med på youtube.. tydligen ska det vara jätteroligt... Se här!Är det för att jag inte förstår vad som är det roliga med intervjun?

Av Therese :) - 17 januari 2007 11:47

Då var det sagt att leveransen av altandörren samt fönstret skulle komma idag. Vi hade gjort upp med en person som skulle komma och ta emot det vid leverans.. Men ist så ringer dom och säger att dom glömde att lasta på våra saker. *skrattar åt* Vilka klantar! Hur som helst så lovade dom att skicka en lastbil imorgon även fast deras leveransdagar till vårt område enbart är måndag och onsdag. Bäst för dom att det levereras då annars ska de få på andra bullar! Har man betalat för leverans så ska de väll kunna fixa det åxå när de utlovar!Annars.....

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards