Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under januari 2007

Av Therese :) - 15 januari 2007 20:01

Idag kom det lite mer snö. Fast dock inte så mkt som igår som tur var! Det får allt räcka nu!På onsdag skulle vi iallafall få altandörren samt ett fönster levererat! Härligt! Då blir det till att sätta upp dessa och sen så blir det dags för att köra hårt med rummet! Borde egentligen inte ta så lång tid att få till det... Men återstår att se...Skulle vara skönt om det var klart idag helst! Haha!

Av Therese :) - 14 januari 2007 17:01

Nu ni ska ni alla här få se! Här kommer efterlängtade bilder, inte sant? :DLite svårt att knäppa en bra bild i det lilla rummet. Men ni får iaf ett litet smakprov :D

Av Therese :) - 14 januari 2007 15:56

Då har man åkt skoter för första gången iår. Är det inte rätt otroligt, igår grillar man och idag åker man skoter. :D Blåser rätt bra ute och snön har fortfarande inte sluta falla. Blev heller ingen städning förut strömmen gick innan jag ens hann med att komma längre än att jag hade funderat ut att jag skulle göra det!! Jeje, man får ta det en annan dag. Blev ist att vi tog på vinter kläderna och skoterkängorna och begav oss hem till killens familj för att starta skotern. Men blev där bjuden på fika. Medans fikat fixades så ordnade killen igång skotern. Så vi åkte hem därifrån :DBlir kanske en skotersväng ikväll med, ska nämligen dit på middag. Är nästan lättare att ta sig fram med skotern ist för att ta bilen. Har ju redan lyckats med att köra fast en gång idag :SMå tro om vi ska bygga lite nu?! Vi får la se...

Av Therese :) - 14 januari 2007 12:56

Det snöar som bara den ute. Har precis kommit in efter att varit ute och skottat! Hoppas det slutar snöa snart! Måste ha kommit 20-25cm nu. Urscha! Nu räcker det! Hör ni mig vädergudarna? :DÄven att jag lyckades med att köra fast mitt i all snö! Irriterande! Men lös kom jag efter lite skottande och puttande! Skönt! Så nu sitter man här och bloggar lite. Borde kanske ta och göra lunch eller ska man vänta tills ikväll? Bort bjuden på middag då.. Egentligen inte så hungrig nu. Kanske ska städa lite istället det är ju bra att göra emellan åt :D

Av Therese :) - 14 januari 2007 00:27

Blev grymt god middag ikväll. Grillat kött, potatis gratäng och "bea sås". Mums fillibabbas! Är inte så ofta på vintern som man tar fram grillen och grillar :DMåste man göra snart igen! Såg därefter film, blev en film som gick på kanal 5 nämlingen Förälskad. En okej film där namnet på filmen säger rätt mkt om handlingen!Nu äntligen dags att sova!

Av Therese :) - 13 januari 2007 14:02

känner mig just nu irriterad. Hur kan man vara så dum att man kommer på att man ska kapa en platta med härdat glas? Hur som helst kom de på att det skulle göras här. Och så gjordes det! Självklart sprack den och nu finns i vårt kök fullt av glas överallt. Golvet, bordet, stolarna, soffan... Tog och gick därifrån jag. Vet hur otroligt irriterad jag blir på sånadära idiotiska påhitt. De som hitta på det får även städa! Och antar jag rätt vad jag har fattat så har killen min kommit på att han ska och arbeta med någon jävla skit bil som är trasig och skiter i att jag är hemma och är ledig och trodde att vi skulle hålla på inne här med renoveringen... Jag känner mig idag jävligt less!

Av Therese :) - 12 januari 2007 18:21

Grilla ute denhär årstiden?! Kan man det? Vore iaf grymt gott. Har iaf köpt grillkol så kanske blir det grillning i helgen om vädret tillåter förstås. Snön lär väll komma och snöa och snöa så att det inte kommer att gå *hoppas inte* Det vore gott.Känns som att det är dags för julsakerna och hoppa ner i sina lådor igen. Julen är ju över. Även fast det känns som att det gick välldigt fort. Det är ju många bud om när vissa säger julen ska ut.. Vissa säger dagen efter andra tretton helgen, tjugondag knut och en del vill ha julen kvar så länge som bara möjligt. Eller är det till Påsk? Det finns ju trots allt en låt som inte är att förglömma, nu är det jul igen. Nu är det jul igen, och nu är det jul igen, och julen varar än till påska.Men det var inte sant, och det var inte sant,för däremellan kommer fasta. Haha!Jag ska nog ta och börja med dessa snart. I väntan på att killen ska komma hem från arbetet. Varit och köpt plastbackar idag så att man kan ställa upp dessa på vinden och inga råttor eller möss varit i dessa. Annars kanske man bara har små bitar kvar nästa år.. Man vet ju aldrig!Sen blir det elgrillad korv med bröd :D Mumsigt! Var länge sen nu!

Av Therese :) - 11 januari 2007 22:37

Som oftast är det som vanligt något som händer i min närhet...Idag var en dag på jobbet som vanligt. På väg hem ringer killen och vill äta på restaurang chansen gärna kina mat. Så vi svänger förbi stan för att inhandla middag. Börjar bläddra i häftet och hittar där Coppers burgare. Hur gott som helst. Så det slutade med att vi hamnade där ist. inte helt fel vill jag lova. (eller hur jempa, gärna följt med?)Därefter åkte vi hem. Killen fixade först duschen. Så nu funkar den fin fint :D sedan fortsatte med nästa rum som vi börjat med och jag fick plocka upp massa grejjor i badrummet som vi haft stående i kartonger. Ännu är inte alla sakerna uppe utan har en kartong som är 2gånger så stor som den jag plocka upp och nu känns det rätt fullt.. Hur ska det bli?Dammsugarn och moppen var även framme en sväng. Det är otroligt vad skitigt det blir av att man springer runt runt när man renoverar inne.Även att killen sågade sig i fingret på kapen. Hur han nu lyckades med det? Fast tur att det gick så pass bra som det gjorde. Enbart ett litet sår. Det verkar ju allt som att det ständigt ska hända något nytt här. Är det inte kissarna, jag, killen eller något som går sönder så händer det väll något annat.Snart är det iaf helg. Ska bli skönt.LEDIGG!!!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards