Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under februari 2007

Av Therese :) - 13 februari 2007 10:58

Ibland kan man fundera på varför livet blir som det blir.Många börjar med droger och tror att det ska hjälpa. Andra gör illa sig själv med diverse ting. Varför? Egentligen är det väll inget av det som hjälper?! Varför kommer man på att man ska börja med droger från första början? Varför testar man? Är det spänning, depression eller känner man att man snabbt blir påverkad av något som kan göra livet roligare?Ibland kan det kanske hjälpa med en psykolog som skriver ut en massa tabletter och för en massa olika samtal. Ibland kan det leda till tablettberoende, självmordsförsök osv.En del personer går genom livet alltid lycklig!Varför går det så olika för oss alla under livet?

Av Therese :) - 11 februari 2007 11:59

Deras låt igår på slagerfestivalen deltävling 2 var rätt okej tyckte jag. Tro hur det kommer gå i finalen. Är lätt den bästa låten som spelades igår.*håller tummarna* The worrying kind - The ArkKan nog slå rätt bra Eurovision även.Även kul för Marie, en helt okänd lärare som testar turen i slagervärden och slår direkt. Riktigt skoj :D Roligt att då okända även får chansen att vara med!!

Av Therese :) - 10 februari 2007 23:24

Det är typ bland det värsta som finns. Att känna att man helst av allt bara vill slockna men sitter och ändå försöker hålla upp ögonen. Tuuungt!Tänker allt ta och kila och sova lite nu jag så man är utvilad imorgon! Godnatt!

Av Therese :) - 10 februari 2007 12:07

Goddagens!Då var man och hämtade bilen igår efter att man lämnat in den på service pga. att den gick varm hela tiden. De hade ju lovat att ringa under dagen, tror ni bilfirman ringde? Nopes. Så efter jobbet kilade jag ner till bilfirman precis som jag bestämt. Klockan blev 16.00 och ännu hade dom inte ringt.. Först sa de att jag skulle lämna bilen vid 8,00 och skulle hämta den vid lunch. Nästa bud blev att de skulle ringa... Klar eller ej när jag kom fram?! Som tur för dom när jag kom fram så var dom klara med det dom skulle fixa men ist kan ni ju gissa vad som hänt. Jo, såklart hade de brytit sönder någon plast (otippat) Alltid verkar det som att det ska vara något med dom. Så dom skulle nu beställa hem en ny och byta ut den trasiga.. Men man börjar ju fundera. Först säljer de en bil som inte är vad som utlovas. Sen så lämnar man in på service och det gör inte det som ska göras samt att saker går sönder?! Tro hur det blir när det börjar bli dags att betala servicarna själv?! :S Blir nog kanske att man gör dessa någon annanstans eller att killen får göra de. Ojojoj.. Jag hoppas verkligen att bilen inte kommer fortsätta gå varm.Nu ska vi iväg en sväng till stan och handla lite isolering, tak, gipsskivor och smått å gott.Någon som föresten vet var man kan shoppa billiga resor till Thailand? (troligen Phuket)

Av Therese :) - 8 februari 2007 22:42

Anna Nicole Smith död, verkar som att det är den stora nyheten just nu. Tro vad som hänt henne? Överdos eller influensa? Rykten och skvaller lär väll nå pressen snart.. I guess!Imorgon får jag hämta bilen från servicen. Ska blir skönt att de äntligen ska byta ut termostathuset i plast och stoppa in ett i aluminium. Najs najs! Då kommer troligen bilen gå som ett skott sen, hoppas jag iaf.Annars så har jag reggat min blogg på bloggportalen. Verkar inte vara så många bloggar som är registrerade där så du borde kanske registrera din du med?

Av Therese :) - 8 februari 2007 10:20

Är det inte rätt orättvist livet?Små barn hinner inte ens fylla 1år och uppleva sin första födelsedag. Andra är fullt friska vid födelsen och sen bryter en sjukdom ut eller att en olycka händer.Men ibland kanske det är det bästa för barnet att få somna in. Det kanske inte är så roligt att få vara "ett kolli" hela sitt liv. Då kanske man hellre kan somna in och börja om sitt liv på nytt (om det stämmer att man kan göra det?)Stackars den lilla flickan från orten som inte ens fick uppleva sin 2års dag.Stackars även de anhöriga till det lilla barnet.

Av Therese :) - 7 februari 2007 07:57

Finns det inga gränser på att vara kallt? -26grader visade termometern i bilen imorse. Burr! Lite mildare tempraturer tack! Hur som helst händer det vanliga med min bil när det är kallt nämligen den går varm. Åhh, lika irriterande varje gång! Detta är fjärde gången. Men på fredag är det dags att lämna in den på service. Då får dom kolla på den vad som kan vara fel. Termostat?? De får allt ta och fixa till problemet för det är välldigt jobbigt att det återkommer!

Av Therese :) - 6 februari 2007 17:37

En hel dag utan att ta tag i disken på jobbet. Skärpning. Förstår du inte att alla vi andra måste gå och irritera oss på att den ligger där i diskbaljan och blaskar runt i en massa äckligt vatten! Mouhahahhahaaa! Sara, som straff måste du jobba kväll med mig. (det vet jag att du tycker är roligt) *hihi*

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards