Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under mars 2007

Av Therese :) - 18 mars 2007 17:00

HEJJJJJAAA TIMRÅ!!!Håller tummarna för er!Jag vet att ni klarar detta!Tyvärr så kan vi inte följa matchen jag och Sara på tv men vi ska allt lyssna på radion!Hejja TIMRÅ!!!!

Av Therese :) - 18 mars 2007 11:01

Upptäckte precis att det åter igen har börjat snöa!Åh nej! Jag vill ju att våren ska vara på väg! Att sommaren snart ska komma. Hallååå, hör ni mig inte? Jag vill ha sommar!Hååller tummarna för Timrå ikväll! Lycka till!!

Av Therese :) - 18 mars 2007 08:00

Såg filmen EXIT igår kväll. Tyckte dock inte att den var så superduper bra. Den handlar om hur skulder ska regleras, folk får sätta sina liv till och familjen hamnar i fara.. Ungefär som det alltid är i sånadär filmer. Får i betyg ¤¤ av ¤¤¤¤¤

Av Therese :) - 17 mars 2007 11:03

Skriv sex underliga/egendomliga saker om dig själv, ange också dessa regler. Välj FEM nya bloggare som du utmanar, och ange deras namn på din blogg. Berätta för dem att de blivit utmanade och be dem läsa mer i din blogg.1. SpindelfobiJag hatar spindlar det är det värsta djuret som man någonsin kan ha i närheten av mig!Härom veckan sprang en spindel över skrivbordet och sen kröp den in under skrivbordet. Gissa om jag klarade av att sitta kvar på stolen utan att skrika?2. Ibland borde jag hålla tyst..Brukar rätt ofta råka ut för att säga saker som att du kommer säkert att... eller det är säkert... och sen slår det in.Tex.En dag sa R åt mig att hans syrras kompis hade skaffat en kille från Sundsbruk.. Hur stort är ändå inte det ställe när det gäller befolkning? Nåväl, jag drog ur mig att det är säkert A. På kvällen träffade jag henne. Så sant som sagt, där stod hon med han.Sen har jag även råkat ut för att säga att du kommer säkert skjuta dig till en som skulle ta jägarexamen.. Fick lite dåligt samvete när jag på kvällen fick höra att den var någon som råkat ut för en "sprängd pipa". Självklart var det han jag sa det till.Har av detta lärt mig att jag ska ibland vara tyst.. även fast jag ibland har svårt att vara det.3. Sommaren - den bästa årstidenSolen, värmen, bada, grilla och allt som hör till! Behöver jag skriva så mkt mer? ...4. Dåligt samveteJag får ibland dåligt samvete av hur små grejjer som helst. Men till vilken anledning? Kan man inte, kan man inte! Vill man inte, behöver man inte! Och ibland hinner eller orkar inte. Inge skoj när inte alla är nöjd.5. Ensamma bilresorDå brukar man kunna poppa loss radion och sjunger med i visorna. Fast det är ju lika bra det, kanske... Inte så ofta som jag sjunger offentligt!Har du hört mig har du haft tur, i otur! Haha!Som min pappa alltid sa när jag va liten när maten blivit lite bränd.. Av lite bränt får man bra sångröst! 6. Morgon tröttSom liten var jag en morgon trött liten djävul som vägrade kliva upp. Klockorna ringde, mamma tjata på mig att kliva upp. Efter ett tag och då blev jag bara ännu mer irriterad på det så skrek och sparka runt. Till vilken nytta då tror ni? Man blev ju ändå tvingad att kliva upp och gå till skolan.När man tänker på det idag så får man allt skämmas!Men något jag inte skäms för att göra att utmana dessa personer: Jempa, Sandra,Kristina,Hanna, NinaGood luck!

Av Therese :) - 15 mars 2007 13:57

Nå, nu har äntligen sotaren varit här... Det första de säger till mig när de kommer in är om jag har lagt upp röda mattan till dom! Vem vill lixom ha en sotare som stövlar omkring med sina skitiga skor på ett helt nytt golv? Öhh.. Sen så dammsuger "lärlingen" med sotsugen och lyckas med att täppa slangen full? Hur lyckas man med det?! Iofs kanske fastnat någon sten... men ändå.... Hur som helst så tar de ut slangen och ska försöka slå ur den... (vid detta tillfälle så är jag inte och kontrollerar dom utan enbart lyssnar) Då säger han till den andra att han haft sönder slangen.. Men en fundering från min sida är ju, hur kan en rak slang med gummislang innuti fastna igen så pass mkt att man måste ha sönder den? Är det inte bara att ställa slangen rakt och trycka ut det som fastnat? Dessutom så drar den lilla ynglingen ur sig att han skulle ha verktyg för att få ut sotet... Åhhhh, må han ALDRIG mer komma hit! Bäst vore det allt att sota själv.... då får man det som man vill och inte en massa folk som ska springa här och skita ner/förstöra!Det som mest irriterade mig var att den lilla ynglingen inte själv kunde säga att han hade sönder saken... Tänkte han bara försöka att gå härifrån utan ett knyst? Som tur va för dom var ju att den andra hade lite mer mål i munnen!Ne, ska kila och kolla i postlådan och ta mig en glass ute i solen.. SKÖÖNT!

Av Therese :) - 15 mars 2007 10:27

Då är det torsdag! Äntligen min lediga dag! Vakna sju imorse så då klev jag upp, tog en bit kaka jag fick av mamma igår! Super god var den! Därefter så började jag fixa inför sotarmurres besök. Lagt ut en massa tidningspapper samt tagit fram dammsugarn och sotsugen. Egentligen borde jag städat lite i köket å... Men.. Har tagit fram tvättmaskinen å! Tvätta tvätta, nu ska tvättas...Sen ska tvätten hängas, hängas!Vad kommer sen har vi alltid funderatSjälvklart ska den tas ner och vikas fintSen in i garderoben igenTack för mig!

Av Therese :) - 14 mars 2007 21:05

HEJJA TTIMRÅ, HEJJA TIMRÅ!Vore skoj om dom vinner ikväll. Just nu står det 2-5. och det är 15 minuter kvar av matchen om inget oväntat händer. Hade varit skoj att se matchen men tyvärr har man inte de rätta kanalerna :(Jag håller iaf tummarna för de lag som kommer närmast min hemstad vore skoj om det går bra för dom! *hihi*Hejja timrå!

Av Therese :) - 14 mars 2007 07:41

Visst är det underbart att när man vaknar till så ser man att himmlen är blå, solen är på väg upp, fåglarna kvittrar och allt känns mkt lättare då! Känns som man blir piggare över ljuset :D Skönt!Imorgon är man ledig, sotarmurre kommer någongång mellan 13,00-15,00. Antar att det är bäst att man täcker över den nytapetserade vita väggen. Annars lär man väll måsta ta fram rotborsten och gno, gno, gno. Antagligen lär väll tapeten inte klara det... Haha!Nu är det dags att jobba!! Hejhej!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards