Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2007

Av Therese :) - 26 juni 2007 16:45

Nå, jag börjar med att gratta pappa min som fyller år idag. Stort grattis på födelsedagen. Självklart ska jag åka till honom när jag slutar jobbet. Ska bli trevligt :D


Nå, återigen så har tävlingtessan varit i farten och vad tror ni nu att hon gjort?! Hmms.. Jo för cirka en timme sedan ringde mobilen. Men, vem kan det vara? Jag skynda mig att svara eftersom att jag jobbar samtidigt som att jag precis vid det tillfället pratade i telefonen. Samtal väntar vett ni ;)


Puh, jag hann svara. På andra sidan luren sitter en tjej/kvinna som säger va hon heter och att hon ringer ifrån metro...

Hon ville grattulera mig för att jag vunnit i deras tävling.

Va, tänker jag snabbt... vad nu då.. Hmm.. oj :D


Guh, så skoj! Hahahaaa! Tro vad det var för pris. Jag väntar och lyssnar.

Detta var vinsten:


1:a pris: En person vinner VIP-paket för två personer till Way out West, tågbiljett till Göteborg en hotellnatt i Göteborg, 2-dagars festivalpass med VIP behörighet, musik-mobiltelefon som är laddad med ett refillkort på 1000:- och 100 st. låtar att ladda ner. (värde ca 10.000:-)

2-5:e pris: Två 2-dagars festivalpass till Way out West


Nå, nu kan ni få gissa vad jag vann, för vann gjorde jag!


Ojojoj, tänk så uppspelt jag är...

ojojoj, jag tycker synd om dom som jobbar med mig.

Ojojoj...


 • ...And You Will Know Us By The Trail of DeadVideo finns
 • Albert Hammond Jr.
 • Architecture in Helsinki
 • Boredoms
 • CocoRosie
 • Devendra Banhart
 • Eagles of Death Metal
 • Erykah Badu
 • Franke
 • Hello Saferide
 • Juliette & The Licks
 • Kanye West
 • Koop
 • Lady Sovereign
 • Laleh
 • Lily Allen
 • Malajube
 • Mika
 • Moneybrother
 • New Young Pony Club
 • Primal Scream
 • Regina Spektor
 • Salem Al Fakir
 • Shout Out Louds
 • Spoon
 • Säkert!
 • The Ark
 • The Besnard Lakes
 • The Go! Team
 • The Hellacopters
 • The Hives
 • The Pogues
 • Those Dancing Days
 • Timo Räisänen

 • Jag kommer och ni alla kan få träffa mig bakom VIP läktaren! :D 

  [[opps, där kom svaret tror jag]]


  Vi ses på WAY OUT WEST 10-11aug Göteborg!

  Av Therese :) - 26 juni 2007 11:34

  Det är verkligen inge skoj på jobbet..


  Urscha! Det är verkligen inte många gånger i mitt liv som jag känner mig "plågad" över att gå till jobbet. Men just nu känns det tungt. Lära upp ett bångstyre som inte fattar något. Har varit här i snart en månad och frågar samma saker idag som frågades första dagen. Känns som att antingen finns inte intresse av att lära sig eller också är personen mkt tröglärd. Personen är inte som klippt och skuren för detta jobb helt enkelt men som tur är så håller personen att gå fler än mig på nerverna.. Åhhh!


  Sen så har vi ju dessa surpluttar som jobbar i huset som tydligen är sura på mig fast jag vet inte varför.. känns ju konstigt det med. Kanske vore det lättare om personerna säger till mig varför dom är sura. Hmms.. Jaja. Är det såhär dom vill ha det så.. Okej.. Men det känns dock otroligt irriterande att det ska vara så.


  Folk klagar över så gott som allt, har folk inget annat att göra? Gör något vettigt av tiden ist. Arbeta!

  Äh, man kan ju alltid hoppas på en vändning här i livet.

  Någon dag kanske... vem vet?


  Håller ut till semestern.. Inte så långt kvar nu!


  Bara till att bita i den sura citronen!

  Jobba på, jobba på!

  Av Therese :) - 26 juni 2007 08:15

  Hittade på internet att dom nu kommit med ett för mig nytt system hur  man kan göra med missemissar som springer sin väg lätt. Eller om en olycka skulle ske med katten och kanske inte kan ta sig hem. Då verkar detta rätt så bra. Men jag är dock skeptisk att ha halsband på katterna mina. Med tanke på att dom kryper under hus, springer i skogen och hoppar upp och ner i träden. Då kan det istället bli kattens död om dom fastnar :S


  Hmms..


  LÄNK


  Detdär systemet borde även finnas för andra djur å.... fast det kanske det redan gör?!?

  Av Therese :) - 25 juni 2007 17:49

  Tjolla hoppsan!!!

  Hittade en länk på internet där man får chansen att testa saker helt gratis, spännande.. Eller hur?


  Ta chansen du med

  Regga dig och se vad du får chans att testa :D


  LÄNK


  Längst ner i mailet som jag fick från Buzzador står det:

  "För närvarande ser vi gärna att du värvar småbarnsföräldrar!" Så ta chansen... Ni har kanske chans att få något paket snart :D


  Men även alla vi andra ska förståss regga oss! Dock får man se när man får chansen att testa produkter... Vem vet?

  Av Therese :) - 24 juni 2007 12:20

  Hej min söta, min lilla blomma, min duva med byxa, min gazell med vackra stora ögon, jag heter Mustafa.

  Jag är 32 jordsnurr, jag är bra man, jag jobbar min farbror på Mohammed Livs öppettider:
  mån-fre 10-22 och lördag söndag 10- 20 och jag har glimt i ögat.

  Jag söker dig, som är trevlig, du måste vara svensk eller svensk uppehållstillstånd.
  Du måste vara hur gammal du vill, snygg eller ful, tjock eller smal, eller smart eller dum, jag spelar ingen roll. Jag söker seriös förhållande, så vi kan gifta, så jag kan stanna Sverige.
  Annars, kastar invandrarverket ut mig och jag kan inte tillbaka till Irak.
  Tortyr, tortyr, där Saddam vill ha mig, så han kan skala min skinn från min rygg.

  Känner du att det pirrar i magen? Vill du förgylla min tillvara? Kom till mig vi gifter oss, 60-70 000 kronor?

  Om du vill vi kan göra många barn 10, 12 stycken söner, Abdullah, Mustafa Junior, Khaled, Seid & kanske Peter. INGA dottrar! (dotter + sverige = problem¸ stor problem) Men om du inte vill ha kärlek från mig och barn, bara pengar så inga problem vi bara gifter på papper då.

  Sen när uppehålls tillstånd kom kom, vi skiljer oss å du kan gå på diskoteka, ragga på krogen, bråka me killen framför televizion. Och jag? Kanske hämtar mina fru å barn från hemlandet eller varför inte kanske beställer en ny på videofilm.

  Kärlek, vad är kärlek? Kärlek är vind, jord, himmel, sol och moln. Kärlek är trygghet, liv, och ro. Kärlek för mig är Sverigehållstillstånd.

  / kram på puss Mustafa

  Av Therese :) - 23 juni 2007 12:30

  Hittade en länk som jag tänkte tipsa er alla andra om.


  LÄNK  Av Therese :) - 23 juni 2007 10:22

  Imorse vakna jag nångång mellan 7-8 var hur trött som helst. Men solen gassa precis på mig. Kollade termometern i fönstret. Över 30 grader visade den. Olidligt va det. Och där låg jag med duntäcke. Jag tog och klev upp hämtade mig en filt och gick ut och la mig på gården och sov ist. Mkt mer behagligt. Kanske blev man lite brun samtidigt. Haha ;D


  Vädret är underbart idag. Himlen är klar blå, inte ett moln ser jag och jag ligger vara och tar det lungt. Fast  tro om man kanske snart ska ta och kliva upp och äta lite frukost??


  Myser i solen gör jag iaf. och det är underbart!

  Av Therese :) - 22 juni 2007 23:01

  Då var midsommarafton snart över. Jag är askall om händerna efter en liten fyrhjulingstur i byn. Va och kolla leget lixom. Eller rättare sagt mister M ville kolla läget, så vi hamna på någon fest där mister R´s lillebror va.. va typ lite fjortis fest.. nästan så gamla minnen dyker upp.. att man får minnas hur det va. En spyr här och en spyr där. En däcka och någon tjafsa...


  Men nu är man iaf hemma igen. Skönt! Var faktist inte så skoj.. faktist!

  Fast mister M är rolig han, det är ju tur att man har någon att skratta åt! Hahaahaaaaa! :D

  Presentation

  Gästbok

  Fråga mig

  1 besvarad fråga

  Omröstning

  Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
   Dåligt!!
   Bra!!
   Va?
   Lite reklam skadar väll inte?
   Ingen åsikt

  Kalender

  Ti On To Fr
          1 2 3
  4
  5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30
  <<< Juni 2007 >>>

  Tidigare år

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Sök i bloggen

  Länkar

  RSS

  Följ bloggen

  Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
  Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se