Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2007

Av Therese :) - 22 juni 2007 15:02

Vi har i och med omröstningen kommit fram till att vi föredrar att ha sol gärna året om! (64.4%) Sen så vill några fåtal ha Åska (8.9%) och därefter följer Storm och moln/sol. (6.7%)


Själv så föredrar jag sol!


Blir snart en ny omröstning så håll ögonen öppna och kom ihåg rösta mer än gärna!

Av Therese :) - 22 juni 2007 14:42

Jag blir ARG på alla dessa personer som håller på! Hur kan man döda sitt husdjur i räddslan av att bli vräkt! Hellre skulle jag bli värkt än att jag tog ihjäl katten/katterna. Det mår väll vara någon måtta på detta. Hallå världen! Hallå Sverige! Hallå Sundsvall!


Det är ju fjantigt det Mitthem håller på med!!!


Att de boende inte ska ha störande katter. Men dom som har hundar som sitter och skäller då, är det bättre? Människor som inte är riktigt friska som sitter och skriker och skriker ska även dom avlivas?? Många av karlarna som drar upp snorren i närmaste buske för att dom är pissnödig, är då inte det ett problem å? Grannen som spelar för hög musik, vad händer med den personen.. osv. osv...


När människan producerar en massa barn och dom har djur sen tidigare, då finns det ju dom som tar bort djuret. Men kanske ska man tänka sig för innan man skaffar ungen. Man kan ju inte avliva djuret, bara för att!


Kanske skulle man kunna ha gungparker där det finns gräsmatta under och katterna fick ha kvar sina sandlådor för att kissa och bajsa i . Ungarna stoppar ju ändå gärna sanden i munnen och hur nyttigt är det?


Satt och läste lite i artikeln om detta och jag tycker att det är förjävligt! Jag skulle aldrig göra sådär! Se även St.nu där det pågår disskution ang. katterna.


Varje dag när du öppnar tidningen, vad kan man då läsa om. Misshandel, droger, krig och en massa annat trams. Men hur vore det egentligen om man gjorde något åt saken ist för att sitta där med tidningen och skriva om hur det är. Agera!

Av Therese :) - 22 juni 2007 09:30

God morgon allesammans! Det är midsommarafton.

Dags att ta på de fina kläderna eller kanske tom. folkdräkterna. Det är dags för att snart ta sig till någon midsommarstång fö ratt dansa runt, runt. Sjunga massa visor och sedan äta en godmiddag samt göra massa kul.

Roligt roligt för dom som kan "fira" midsommar. Själv så ska jag ta mig till jobbet och låsa in mig. Urscha! Tragiskt. Vill inte! Blääää!


 Man får ju ångest bara man tänker på jobbet! Vill inte, vill inte. Ge mig semseter snart, jag känner som att det är just vad som just nu skulle sitta på sin plats!!!!! 

Av Therese :) - 21 juni 2007 21:05

Jag har typ jätte ont i huvudet :(
Har haft det hela eftermiddagen... Inte blev det bättre av att äta hamburgare heller... Men kanske när jag får smörgås tårta lite senare.. Hoppas! Eller kanske till imorgon iaf.  Huvudvärk är jobbigt!

Av Therese :) - 21 juni 2007 14:52

Snällt att diskriminera! Är det så att man få se skillnad på folk och folk i Sverige egentligen? Jag är as less just. Helst av allt vill jag ha ett nytt jobb idag! Det mesta känns bara dåligt. Om jag kommer till jobbet gör det jag ska och upplyser om det som är fel så då ska jag få ta skit för det och bli diskriminerad!!


Va fan är detta för värld. Hon som ringde till min arbetsplats igår ringde även till chefen idag och tog upp det med honom. Så självklart blev jag inkallad och han berättade för mig att hon hade sagt att om jag hade något problem så skulle jag säga det till henne men alla andra som jobbar på min arbetsplats får säga till vem som helst som jobbar på den arbetsplatsen som hon jobbar. Hur är det med informationen egentligen??


Dessutom framgick det ju även idag att hon hade sagt till tjejen som svarade telefonen igår att, tyckte jag inte att hon skötte sitt jobb så kunde jag ju skicka in en ansökan till hennes tjänst. Hur hon nu kan säga så förstår jag inte. Jag har inte gjort henne ett endaste piss mer än att hon gör att jag blir mer och mer irriterad på henne. Men varför ska jag krusa för henne. Jag ser inte att jag har gjort något fel och isf ska jag bli upplyst om vad jag gjort för fel.


En så liten grej som att jag informerar om hur det ska vara eller rättare sagt sa att det var ett önskemål, kan inte behöva vara såhär stor.

Men det förståss... Jag behöver ju inte ens säga ett hej till dom längre om dom anser att dom inte vill prata med mig för jag är ett problem! Dock tycker jag att dethör till artigheten att man HEJJAR på folk man möter/träffar!


Kanske får man ett nytt jobb någon gång, någon dag på nån plats...

Då kanske dom slipper mig eller så söker jag hennes tjänst och  vem vet, jag kanske lätt skulle konkurera ut henne.

Kanske har hon inget att säga till om då!

HAHAHAHAHA!!!

(Jag är less)

Av Therese :) - 21 juni 2007 11:12

Det börjar gå lite för långt känns det som. Att varje dag svara på samma fråga varje dag med lika svar. Helst flera gånger om dagen. Det går ju bra till en början när man är ny och så men någongång måste man ju börja bli "fri" och klara sig lite mer självständigt.

Jag längtar för var dag som går att semestern snart ska komma.. Men det känns som evigheter dit.. Men egentligen är det så nära..

Hur som helst... det är nästan så man räknar dagarna nu..


Såg att nu har dom öppnat butiken kjell & co i Birsta City. Funderar på om man kanske ska ta en sväng förbi där idag när man slutar jobbet.. Sen förbi mammis och få en liten grej *roligt*.


Ikväll så är vi även bjuden på smörgåstårta hos killens föräldrar, längtar! Låter ju hur underbart gott som helst! Jag kommer garanterat! *mums, mums*

Av Therese :) - 21 juni 2007 07:44

Åh tänk så trött man kan vara. Har inte kunna somna i vettig tid de närmsta dagarna som gått. Blivit framåt halv ett - ett. Jätte jobbigt när man ska upp på morgonen och vara pigg... *gäsp gäsp*

En arbetsdag kvar efter denna dag, denna vecka.. Imorgon. Tro hur det blir. Ska då jobba med sommarjobbaren. Känns lite svårt när man inte riktigt känner personen.. Om man har något att prata om.. Knepigt i början lixom..


Jag ska nu jobba vidare och försöka låta bli att gäspa...


Godmorgon!

Av Therese :) - 20 juni 2007 21:29

Då dök dom upp och berätta att sonen hade slagit utan lov och undrade om det var okej om dom tog hand om det. Bra gjort tycker jag. Tycker faktist att det hör till att man kan fråga om det är okej. När dom fått arrenderat marken helt gratis. Så nu är dom väll nöjda när dom fick till hela 3 snöbollar.Skulle vara skoj att ställa dom på varandra och rita ögon, näsa och allt det som hör snögubben till ;) Haha!


För er som nu är trogen och följer min blogg så vill jag tipsa om en tävling där man kan vinna fin fina priser.


TÄVLA HÄR!



Första Pris - LG Laptop

Superdatorn från LG med suverän
prestanda och snygg design!

2:a Pris - Sony Ericsson W880i

Sony Ericssons supertunna mobiltelefon
som har MP-kamera och mp3-spelare m.m

3:e - 5:e Pris - iPod Shuffle

Apples minsta Ipod som rymmer 1 GB
med låtar och är så liten att den knappt syns.

6:e till 40:e Pris - Biobiljett

Film ska ses på bio. Se de senaste
filmerna på vita duken med våra biobiljetter.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards