Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under september 2007

Av Therese :) - 24 september 2007 08:37

Idag är jag jättetrött, beror det på att man varit ledig i flera dagar eller att man blev uppe sent igår?! Eller kanske att det beror på att man bara är trött ändå, vem vet?

Hur som helst så tvättade jag min bil igår så nu är det skinande ren! Må allt säga att tvättmedlet som luktar så otroligt gott, typ som bubbelgum! MMmmmm.. Man skulle kunna dricka av det men tror dock inte det är så nyttigt ;)


Igår kväll så hamnade jag framför Idol program.. såg två avsnitt så nu blir det väll till att se nästa avsnitt oxå.. se vilken av killarna som gick vidare... Jag tror.... Den rödhåriga killen som skulle dra sig ur för att han inte klarade av pressen.. Fast ser han ut som en "idol"?

Återstår att se!


Annars så får vi besök på jobbet idag, finbesök från KS.. kan ju bli spännande att höra hur det går. Han ska tydligen upp till "höjdarna" och prata om scanning av journaler..

Kommer dom få upp öronen för honom eller kommer dom inte vilja intressera sig för det?! Vem vet, vem vet?


Tajm att jobba lite nu.

Fika snart =D

Av Therese :) - 21 september 2007 21:34

Ja, då var man 25 fyllda år..


Har fått hur mkt presenter som helst. Det är ju nästan hemskt vad mkt saker man får och att man lägger ner så mkt pengar på paket! Ojojoj... Ja, om man säger som så.. Jag fick typ fler paket än på julafton och dessutom dyrare. Man får ju skuldkänslor över att man inte kanske har råd att lika bra, dyra och fina presenter! Men tack tack iaf alla som gratulerat mig!!


Telefonerna gick varm imorse.. Ring ring och pip pip.. sms och sång lät i luren. Men faktist riktigt skoj :D


Även att jag fick typ världens största grattiskort känns det som.. iaf har inte jag sett ett så stort ngn gång.. är nämligen super stort!

Blir väll till att dokumentera alla presenter, men det orkar jag inte göra just nu.. Är riktigt trött efter allt kalajsande!



Gäsp, gäsp! Jag är nu ett trött födelsedagsbarn!


Sova snart eller kommer det någon fler?

(det är nog så att med åldern orkar man mindre....)

Av Therese :) - 21 september 2007 17:16

Då har Sofie Fahrman varit på modevecka i New York.. Tydligen så har hon sagt att Våren och sommaren 2008 kommer bli med axelvaddar, hattar och stora smycken.. Länk


Stora smycken och hattar.. Ja, det kan ju vara okej kanske det.. Men axelvaddarna.. Det får mig bara att tänka på en viss "kavaj" liknande sak som ser gräslig ut.. urscha. Jag kommer ha svårt för det, tror jag!


Men för att vara på den säkra sidan... Ge tusan i den Sara och Anki, jag vill ha den själv om det blir mode med vaddarna! ;)

Av Therese :) - 20 september 2007 12:57

Choklad bollar eller neger bollar?! Ja.. vad heter det egentligen..? Jag försökte mig på ett recept jag hittade opå chokladbollar i recept boken och det gick ju som det gick... FEL! Jag är super less nu... Tro om jag ska slänga den eller om man ska fortsätta hålla på med *pip*-skapet!

Tänker aldrig mer använda detdär receptet iaf! ALDRIG ALDRIG!!! Det är ju rätt otroligt att man kan misslyckas med att dega ihop ingredienserna och sen misslyckas man! Allt bara trillar isär... och sen vill det inte fastna någo´ pärlsocker på. Tips på vad jag ska göra?


Det enda rätta att slänga bolldegen?

Av Therese :) - 19 september 2007 07:49

Då var det onsdag.. Och sen blir det helg. Skönt!!!!


Dvs. Då måste man idag varva ner lite inför helgen.

Annars så måste man ju vila på ledigheten ;D


Jobbet har iaf bokat in julbord nu, ska bli trevligt. Så 13dec så ska vi proppa i oss en massa god mat och det för en rätt billig peng. Ska nämligen på Altinska skolan och där är god mat till en billig peng. Tiiips!


Nä, nu ska jag skriva ett grattis sms.. och sen måste jag jobba på riktigt!

Annars kommer dagen gå så sakta och det tar lååång tid tills man får gå hem.


Tjaaao

Av Therese :) - 18 september 2007 17:30

Skönt med kortvecka. :D


Enbart jobba måndag till onsdag denna vecka! Jag som egentligen bara skulle vara ledig onsdag sen jouren i helgen. Men då blir det grisvecka sen nästa helg ist om man skulle åka på att gå ut och jobba... Då får man jobba en hel vecka + måndag-torsdag! Jag hoppas verkligen att tjejerna som jobbar helgen då håller sig på benen.


Nå ja.. Nu säger Sara att jag ska göra henne sällskap, Ta en macka eller så...

Byyee.!

Av Therese :) - 17 september 2007 13:15

Massa problem med SAS plan och sen flygolyckan i Phuket. Jag kan verkligen förstå varför jag får panik emellan åt när jag flyger. Hur ska det gå när vi ska åka på semester nästa gång? :S Då även att jag ska flyga till precis just dendär flygplatsen i Phuket. Burrh..


Men när jag väl kommit upp i luften så går det bra! (om det inte kommer ngn luftgrop)

Varje gång jag ska flyga så intalar jag mig att det går bra och att det händer inte många olyckor mot för hur många plan som flyger varje dag. Dessutom tycker jag att det är roligt att besöka olika platser och för att lätt ta sig fram är flyg ett bra färdmedel. :D


Att flyga är bara att bita i det sura äpplet och känna luften under vingarna!

Hur som helst, man kommer alltid ner på ett eller annat vis...


Tro om man ska hem och boka en resa till snart?! Va sägs gossen min?

Av Therese :) - 15 september 2007 19:43

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards