Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under oktober 2007

Av Therese :) - 12 oktober 2007 17:39


Visste du att...

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f...?!")

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)

Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...)

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)

En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?)

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)

Nu när du har flinat minst en gång, är det din tur att sprida dumheterna vidare..

Ha en jättebra dag!


Och kom ihåg, ett gott skratt förlänger livet!!!!!! :)

Av Therese :) - 11 oktober 2007 18:59

Då har första snön kommit inför denna vinter. Känns lite kallt och mindre lockande. Jag vill gärna ha varmt ett tag till! Förra vintern var helt underbar. Varmt mest hela tiden sen två veckor då det var tok kallt.. -30 visade mätaren de flesta dagarna under dessa veckor..


Har idag ätit tårta på jobbet. Detta för att avtacka ena som jobbat hos oss. Känns ju lite konstigt att folk försvinner från jobbet lixom bara sådär.. Snart är det ju Saras tur med. Men jag håller verkligen tummarna för att hon får jobb snart.


Nu ska jag kila iväg att fixa matlådan sen måste man in med ett nytt vedträ i brasan.. Burr så kyligt det är.

Av Therese :) - 8 oktober 2007 10:21

Åhhhh, så underbart! Inatt vid 2 blev jag väckt av katten. Hon fräste och sprang runt så gott som överallt. Ett välldans liv. Sen kom hon och var i sängen. Då prata jag med henne och upptävkte något som stack ca en cm ut ur nosen.. Jag kikade vad det var men tänkte att jag måste väll ta bort det så dit med fingrarna och försökte få tag i det. Fick ut det en liten bit och ser då att det är ett grässtrå. Väckte killen och han fick ta bort det medans jag höll i katten. Hon var inte så jätteglada på oss vid det laget. Så Hon är nu mycket piggare och gladare. Dessutom nyser hon inte lika mkt. Kanske inte så konstigt med tanke på att ha ett 7cm grässtrå som vill komma ut ur näsan. Så nu bör hon förhoppningsvis sluta nysa helst snart, men man kan ju förstå om det förtfarande är lite irriterat!!!! Mmmmm min pussgumma blir nog helst frisk snart :D


Annars fanns planer för dagen att ev. åka till vetrinären med henne. Men avvaktar med det nu när hon fått ut gräs strået. Antagligen fick hon ut hela.

Skulle åka in till stan och kika på en värmepump och småjoks till huset.. Men killen blev utringd på jobb.. BLÄ!!!

Så som vanligt! När jag är ledig så ska han jobba och när jag jobbar är han ledig. Det suger!

Av Therese :) - 7 oktober 2007 11:53

Min älskade lilla kisse har nu blivit sjuk, blir till att ringa docktorn imorgon :( *snörvel* Hon hostar.. Riktigt synd om henne låter som hon fräser, ungefär som värsta slagsmålet emellan åt. Igår kväll när jag kom hem från jobbet var hon inte alls pigg. Jag hittade henne liggandes på sängen och det såg ut ungefär som blodfläckar i sängen. Så började kontrollera henne och då rann ögat välldigt mkt samt att hon fnös och det flög något blött runt omkring henne. Hon kilade då vidare för att gömma sig men efter ett tag så gick hon och la sig i soffan och där sov hon. Inte ens lite spann hördes när jag klappade och kliade henne. Då är det inge vidare :(

Jag gav henne lite vatten o alvedon, men fick dock inte i henne så mkt.


I morse vid 5 så kom grannens katt på att han skulle ut.. Hem? Så han satt sig vid sängen mig och mjaua tills jag vaknade. Då gick jag upp släppte ut honom och gick å pratade med min lillgumma. Hon verkade bättre då. Hon spann när jag kliade henne och ville även tvätta sig. (de gilla jag)


Imorse så när de andra kissarna gått ut så kom hon "fräsandes" och spatserade ut till köket där vi satt och fikade. Då fick hon makrill och alvedon. Det tyckte hon om. Så imorgon blir det till att ringa veterinären. Och se vad dom säger. Om det finns någon medicin att ge eller om det läker ut av sig själv. Men man vill ju inte direkt att dom andra kissarna också ska få sådär :(


Hoppas iaf inte att det är något farligt. Jag vill inte det!!!!!!!!!!


*hoppas, hoppas, hoppas*

Av Therese :) - 6 oktober 2007 07:30

Sitter och poppar lite "Shrek the third" soundtrack som killen vunnit samt kollar mailen och lite sådär.. Snart måste man väll ta och fika lite samt klä på sig. Sen måste man iväg till jobbet, igen!

Ikväll efter jobbet blir det eventuellt restaurang, kina eller någon kött restaurang lutar det isf. mot.. Vi får se :D


Annars så var den nya kvinnan som igår började hos oss och jobbade. Hon verkade rätt okej som tur är. Inte alls lika högfärdig som hon var första gången, känns skönt! :D För ska man jobba tillsammans så måste man även kunna sammarbeta och det kan ju annars kanske bli lite jobbigt. Men det verkar ju lovande för framtiden. Synd bara med Sara som då inte kommer få bli kvar pga. att dom hitta en ny människa men jag hoppas för din skull att du hittar något nytt super jobb snart!!!


Annars var jag nära på att måsta springa efter sopgubbarna igår som hämtar grovsopor. Hur kan man komma på att plocka upp saker när man inte anmält att det ska hämtas? Iaf så brukar grannpojkarna ta cykeln ut till vägen när dom ska till/från bussen och därför stod det en cykel ute vid vägen igår när grovgubbarna kom. Så när jag sitter inne och tittar ut upptäcker jag att dom stannar och kliver ur. Därefter går dom ut och kollar på cykeln, när jag upptäcker det så kutar jag ut... för att skrika åt dom att ge fan i cykeln! Sist dom var och hämtade grovsopor här så tog dom en cykel som inte skulle slängas! FAN TA DOM! Om dom kunde lära sig att göra det dom skulle göra så skulle det bli mkt bättre! Skärpning!!!


Dags för en härlig fika med massa gooottt!

Av Therese :) - 4 oktober 2007 08:27

Idag är inte vilken dag som helst, idag är det ju kanelbullensdag! En ursäkt för att äta jätte många kanelbullar!



Av Therese :) - 3 oktober 2007 22:09

Nu är jag arg, förbannad, ledsen, irriterad mm.. åh, så skönt att få skrika ut sin ilska och slå på något!!! Okej att gå ut i skogen, slå på ett träd och bara skrika till rösten tar slut?!


Jag hatar att man inte kan bli respekterad!

Att man säger en sak och inte ett ord går in.

Att man inte bryr sig alls.


Tack så jävla mkt!

Go on, go on....

Av Therese :) - 2 oktober 2007 16:37

Då var det tisdag och jag jobbar länge *gäsp* Redan trött men det är bara till att spärra upp ögonen och ta nya kraft tag. Skönt att man snart har en ledig dag igen. Åh, jag längtar till lite semester.. Inte så långt kvar nu, skönt! Fast sen är ju frågan hur mkt man hinner vila upp sig på semestern.. Men det är ju en annan femma... Man vill ju liksom hinna med så mkt som man bara kan då, konstigt nog.


Ikväll efter jobbet blir det kanske så att jag ska följa med hem till någon människa som jag inte vet vem det är och kolla på värmesystem till golvvärmen. Kan inte förstå varför men dom som kommer till oss klagar lite smått på att det är kallt.. Konstigt... pendlar mellan 15-20 grader.... ;D

Men en brasa i spisen och kaminen så kan det bli riktigt varmt. Men som tur är så har vi mkt värme i sovrummet.. där är det nog typ en 25.. helt lagomt!


Snart så kommer vår nya medarbetare som ska ersätta en tjej här på jobbet, känns ju inte så skoj.. Man får verkligen inte hoppas att hon är så snoffsig som när hon kom hit på besök igår. För då vette tusan.. Det kommer nog inte bli så skoj då. Känns ju redan rätt så tråkigt att vi mister Sara. Men man får väll vara glad så länge man själv har ett jobb, för jag vet ju att jag ligger inte så bra till när det blir omplaceringar och indragningar vilket det är mest hela tiden i landstinget :(

Men man får alltid hålla ögonen öppna, en vacker dag kanske man hittar ett jobb som passar "som fisken i vattnet" och man kan känna sig trygg!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards