Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under februari 2008

Av Therese :) - 2 februari 2008 08:30

Har precis sett filmen allt om min buske.

Den var riktigt uruselt jobbig att se. Urscha!


Inget att rekomendera den filmen.

DVD Film: Allt om min buske

Iaf handlar filmen om...

Av Therese :) - 1 februari 2008 16:19

I morse ringde mamma och undrade vad hon samt syster hade för något paket som skulle komma i eftermiddag.. Om jag hade beställt något till dom eller vad det var eftersom att det vägde 11kg.


Och visst blev vi nyfikna på vad det kunde vara... Det visade sig i eftermiddag att det var pilates kit som jag vann till dom i, november? som var på väg in.. Hahaaaa... Lagomt till sommaren, tänk så smärt och smidig dom kommer bli :D


Tro om det kommer något till mig med...

Av Therese :) - 1 februari 2008 07:48

När man idag kollar på Expressen och Aftonbladets hemsida står det många artiklar om stormen Tuva. Familj dog, trafikkaos, strömlösa mm. mm. Man kan inte riktigt förstå hur illa det natten varit för vissa personer.


Hos mig var det lite blåst när jag somna och kanske även att det snöa, det kolla jag faktist inte. Men just nu så snöar det enbart någon flinga och blåsten har lagt sig. Underbart! Hoppas inte att Tuva kommer hitåt!


Snart ska man ta och kila ut i det härliga vädret.

Mysigt med nysnö :D

Av Therese :) - 1 februari 2008 00:32

Ute börjar det blåsa en hel del nu har jag hört.. o jag kan inte somna, typ hur pigg som helst ikväll.. Irriterande! Jag måste sova!


Har kollat på typ allt på internet nu känns det som. Även att jag kollade in vägläget.. och det såg inte allt för skoj ut, det ser ut som att vi har något att vänta på. Dock hoppas jag på att vi klarar oss! Jag tycker inte om busväder.


Här följer vägläges prognosen vid ca 00:30

Godnatt på er allesammans.

sov gott

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se