Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under mars 2008

Av Therese :) - 26 mars 2008 19:15

Äntligen att dom sänder en Timrå - HV71 match på kanal9. Så nu sitter jag bänkad framför tvn och väntar på att matchen ska starta... (denna förbannade reklam)

Jag håller tummarna för Timrå. Riktigt skoj att det gått såhär bra för vårat lokala lag. HEJJA TIMRÅ!!!


SAS verkar vilja gå ut i strejk snart igen.. Som det ser ut på intenet. Hoppas verkligen inte.


Nå ja. Kanske ska man kolla om det finns något gott att äta?! :S
Men, det är ju så tråkigt att äta sjääälv! :((

Av Therese :) - 25 mars 2008 11:34

VIDEO 

Är det sant eller ej?

Man kan ställa sig den frågan många gånger om men kanske att det är sant att man kan vara helt borta och inte göra något men ändå är man helt med vad som händer omkring sig. Tydligen var det så för killen Zack som var med i en olycka och efter en längre tids koma så dödsförklarades han. Men väl när det var dags för att börja donera organen så rörde han på tån och det blev hans räddning. Är det inte helt otroligt. Från att vara dödsförklarad till levande.

Sant eller inte, kan det verkligen vara en såhär lycklig historia? Jeh, man vet ju aldrig om någon hittat på den för att bli känd. Men jag hoppas verkligen inte det. Man får inte skojja om sånna här otroliga saker!

Mer info: Aftonbladet & Expressen

Av Therese :) - 25 mars 2008 10:37

Hur förbannat klantig kan man vara. Hur idiotisk dum får man bli. Ursäkta mig men.. hur kan en arbetsplats vara så förbannat klantig att dom fixar visum för 24april när det ska gälla from. 24maj? Käh? Då skickar dom iväg en arbetare som ska åka till Ryssland och när han sitter i Finland och ska vidare till Ryssland så upptäcker han att visumet inte är gilltigt.. FIFFIGGT! Som vanligt när det gäller detdär företaget i ett nötskal. Så nu verkar det som att killen min måste åka dit.. Skitskoj.. När ham har en lillebror som fyller 18 som ska firas (ännu inte köpt present). En gubbe som ska komma och laga tvättmaskinen dagtid och det passade inte när jag var ledig. Måste jag byta ledig dag? (jobbigt) Dessutom måste han hämta ut ett till pass pga. att jobbet krävt att ha ett pass. Sen så måste nya passet skickas in för nytt visum. Åhh... BLÄ! Sen måste vi hitta hotell dit vi ska. Fan va jag hatar sånthär oväntat skit! *KRÄKS!*

Av Therese :) - 23 mars 2008 09:07

Vilken underbar historia. Att en kvinna dock nästan 60bast blir gravid efter flera misslyckade försök att få barn. Även fast jag tycker att hon var lite väl gammal så tycker jag nog allt att det är värt att en gammal person får ett litet mirakel att glädja sig över när det är en stor önskan i livet.

Tänk att cancer i livmodern kunde vara en liten bäbis.

Läs hela artikeln

Av Therese :) - 22 mars 2008 18:19

 

Men oj, jag hade nästan glömt att önska er alla en riktigt underbar glad påsk! Själv så spenderar jag den med att jobba.. Vilket inte är allt för skoj när man ibland kilar förbi fönstren och ser att solen strålar som bara den...

Åh, så avis jag är på dom lediga!

Av Therese :) - 21 mars 2008 17:40

Då har man pratat med Sibel Redzep. Ja, inte som det kanske låter då förstås utan via en chat. Eller hmm.. egentligen vet man ju inte om det är sant att det är den andra personen på andra sidan.. Men jeje, hur som helst så hittade jag en artikel på Aftonbladet om kändisar som inte dricker och för skoj skull kika jag in i chatten och kollade på vad som tjattrades om Det var Sibels alkoholvanor. Jag kunde då inte låta bli att ställa en fråga jag med.. som man fick svar på Hahahaaaa.. Ja, verkligen skoj. *asg*

Min fråga löd iaf.:

Jag säger: Aldrig känt att du skulle vilja testa så mkt alkohol så att du blir påverkad och kolla om du får ännu roligare än vanligt?
Sibel säger: Jo det har jag varit nyfiken på. Men inte tillräckligt för att prova.


Så nu vet vi det hela sveriges befolkning eftersom att jag va med och frågade detta :D

Av Therese :) - 20 mars 2008 22:27

Kvällen har spenderas med påhälsningar. Först var vi till killens syrra och mr I på kalas. Trevligt. Blev en massa gott vi fick. Blev dock inte kvar där allt för länge innan vi åkte till hem till familjen min och fick en massa gott där med. Så nu känner man sig riktigt svullen. Rullar fram... :S Och påsken har bara börja..


Hur som helst börjar jag bli riktigt trött nu så det är dags för att sova igen. Imorgon är ännu en ny arbetsdag och jag kan garantera att jag kommer inte att tjäna lika bra då som jag gjort idag. Godnatt!

Av Therese :) - 20 mars 2008 10:25

Klockan är 04:45 och väckaren börjar ringa... Bip bip...Ja, ni vet ju hur det brukar vara. Snoozar några gånger för att jag har ännu inte bestämt mig hur jag/vi skulle göra. Kliva upp eller ej.. Ja, That´s the question! Vid lite över fem bestämmer vi oss att vi kliver upp och åker killen åker och hämtar släpvagnen samt hans lillebror för att sedan åka vidare till Bauhous. Sagt och gjort. Reklamen om att tio presentkort på 10000.- skulle lottas ut lät ju lockande.


Bilen lastad och vi drar iväg. Attans, min bildörr går inte att stänga.. Jeje. Vi skulle ju på Bauhous så vi åker på och efter en bit så får vi igen den. Hur som helst. Så väl framme köpte vi två skottkärror. En till oss och en till killensbror/mamma. 99.- var den väl värd eftersom att det kan ju vara bra med en skottkärra. Hur som helst så lämnades tävlingtalongen in och vid 06:40 så börjar uppropningen av dom vinnande nr.  nr...nr... osv. sen kom presentkort Nr. 0738...


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Utbrister jag och inser att jag precis har kammat hem 10000.- presentkort på Bauhous!

Så grymt härligt att vinna det!!! Så nu kanske det blir att vi fortsätter med renoveringen i hallen snart. Vore hur najs som helst!!! :D


Me is happy!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards