Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under april 2008

Av Therese :) - 15 april 2008 09:40

Har varit framme i typ två timmar. Flygningen gick fint och jag var typ orädd hela vägen :) (jag ogillar guppiga flygresor)

På flygplatsen blev vi erbjuden taxi och mister R säger att taxi önskas. När vi får se priserna 450-550 yuan utbrister jag att vi ska faktist inte ha en såndär taxi, vi ska ha en sån som man får stå i kö. Han börjar ska pruta och erbjuder oss taxi för 400. Vi avböjer. Så efter ett tag så blir vi fri taxi chaffisen och går till kötaxin som dock gick fort att få eftersom man kan knappast säga att det är lite bilar.


Hur som helst så fick vi tag i en taxi och utan att riktigt veta så hoppar vi in. Självklart kunde taxi chaffisen inte ett ord engelska och inte ens när jag pekade på adressen med massa kina tecken verkade han förstå. Som tur e så kan ju en del folk med engelska här. Nästa problem blev sen att han skulle hitta till hotellet.. Körde vilse, men trots det så kostade taxin enbart 88 yuan. Den taxi resan höll även å att kosta oss att få vara med i en trafikolycka. Tur att det gick bra, men det var JÄ***GT nära!


Ska ut och kika lite nu innan klockan blir för mkt. är nu 15.43


Tjaaa.


Och om man säger som så. 1yuan= ca 1 kr nu kan ju  räkna själv på hur mkt taxin höll på att kosta om man inte gjort som JAG sa :D

Av Therese :) - 14 april 2008 20:58

tja. Sitter på arlanda nu. Väntas på flyget som har om en 2 timmar. Tråkigt. Men sen kommer det säkert bli skoj. Sen väntas en lång lång flygtur på ca9tim. Imorgon väntas en nu dag på andra jordhalvan nämligen peking. Tjohoo! Godnatt allesammans!

Av Therese :) - 13 april 2008 21:24

Det kan ju inte undgått någon om historien om den underbart söta tjejen Engla som förra helgen försvann på vägen hem. Hennes cykel hittades rätt snart och dom misstänkte att någon kidnappat eller ännu värre mördat tjejen. Nu ser jag att den misstänkte 42-åringen har erkänt. Han har mördat henne och även en 31-årig tjej är han misstänkt för att ha mördat.


Englas kropp är hittad och bara det är ju en lättnad för familjen.


Må den 42-årige mannen få sitt straff nu. Låt han få vad han förtjänar!

Hoppas han får ett regält fängelsestraff. Men han ska väll genomgå en rättspsykriatrisk undersökning och sen så får man hoppas att han inte visar sig vara sjuk och ska ha vård. För då kommer dom ju ut rätt snart när dom ses som friska. :S


För att läsa mer se:

Expressen & Aftonbladet

R.I.P Engla

Av Therese :) - 13 april 2008 20:51

Jag känner mig lite off, känner mig inte riktigt så laddad som jag borde inför morgondagen. Allt känns så långt borta men egentligen är det inte det..

Just nu håller kameran på att ska lägga in lite bilder på datorn. Måste ju självklart ha en tom kamera med mig.  (ah, vet jag har inte skrivit vad jag ska göra men den som följer bloggen får nog snart det veta)


Nu ska jag fixa det sista och sen så ska jag ladda med en skål mä glass. Sa bli mumsigt!


Go kväll!

Av Therese :) - 13 april 2008 10:35

Ännu en arbetsdag är här. Dags att ta tag i saker och ting.

Det börjar kännas lite spännande inför morgon dagen.. Äventyr på g lixom :)

Men det är bara till att längta på.

Fast just nu vill jag bara hem.. Känns som evigheter tills när jag kommer hem. Många timmar kvar..


Men tills jag kommer hem så måste man nog fundera på allt som ska fixas till dess och hoppas att jag inte somnar innan. *gäsp*


Jag e riktigt trött idag.

Av Therese :) - 12 april 2008 22:10

Godnatt allesammans!


Sov sött :)

Av Therese :) - 12 april 2008 18:23

Endast tio veckor till midsommarafton. Visst låter det härligt? Tycker iaf jag att det gör. Nu när det är hur mkt snö som helst ute och våren som hade kommit, helt kom av sig så kan man se ljuset där borta.


Tio veckor.. Endast tio veckor till härliga sommaren, mysiga midsommarafton och inte minst semestern startar! Åh, man börjar längta till sommar semestern.. eller iofs först tar vi semesterveckan som kommer snart och sen sommar semester :)


Jobb, jobb, jobb nu... Snart får man gå hem! Underbart!

Av Therese :) - 11 april 2008 20:01

Glömt att berätta det att igår hade jag fått ett mail där det stod att jag vunnit en film :D


Riktigt najs, så man börjar ju bli lite nyfiken på vilken film man har vunnit!


Tajm för talang.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards