Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under maj 2008

Av Therese :) - 18 maj 2008 12:50

Ingen kan den senaste tiden undgått att dom har det grymt jobbigt i Burma och Kina efter två katastrofer som inträffat.

Därför vill jag tipsa alla att skänka en slant till dom som verkligen behöver det! Det är trots allt välldigt fattiga länder så självklart behövs all hjälp som kan fås och förstås som dom vill ta emot!


KINA


BURMA

 LÄNK!
Av Therese :) - 18 maj 2008 10:26

Dagens planer:


  • JOBBA
  • JOBBA
  • JOBBA
  • ÄTA LUNCH
  • JOBBA
  • FIKA
  • JOBBA
  • STÄDA UNDAN FÖR DAGEN
  • ÅKA HEM
  • SLAPPA!
  • SOVA!
Av Therese :) - 18 maj 2008 00:04

Nu har precis främmande kilat hem iofs.  lite främmande kvar. Kissekatten stannade kvar. Fast inte mig emot jag har gärna en massa goa kissar omkring mig. En av mina kissekatter vill dock inte komma in. Men antar att hon tänkt vara ute inatt med. Men nu jag antar att det är dags för att sova lite. Imorgon ska jag kliva upp i tid och äta en god frukost innan jobbet! Kommer vara riktigt hungrig då misstänker jag. Har inte ätit någon riktigt middag idag så jag antar att man har sig själv att skylla!!! Men, that´s life.

Synd att mamma rinde lite sent och bjöd in mig på middag eftersom att jag typ hade kommit hem då :( Annars hade jag fått kommit och ätit grillat med dom. Min favvo mat. Nu dags att sova lite.


Godnatt!

Av Therese :) - 17 maj 2008 21:09

Igår var jag och Jempa ut och åt, hamnade på Storgatans Bar & Kök. Blev en BK-hambugertallrik för "tjejern" dom är hur god som helst för dom som inte smakat den! Hade jätte skoj. Satt och snacka massa gamla minnen, kommande klassfest, nutiden och allt annat vi kunde komma på. Blev en hel del massa skratt iaf! Dock blev det ingen efterrätt för "tjejerna" eftersom att vi var så proppmätta!

Efter middagen kilade vi på Hemköp och shoppa dricka. Blev många Fanta Mango. Dom är betydligt bättre än vanliga Fanta apelsin!!! Vi hade grymt skoj. Höll på att skratta tills vi var dubbelvikta mer eller mindre. Därefter kilade vi hem till Lilljempa och kikade på slutet av Talang på tv. Därefter var det dags för att ta och åka hem. Väl hemma hann jag inte med att göra mkt förän jag slocknade.


Idag har jag varit på jobbet. Har hunnit gjort jätte mkt! Är grymt nöjd över dagen! Härligt även att det inte var så fint väder för då hade man troligen inte känt att det varit lika trevligt att jobba.

På väg hem från jobbet insåg jag att först regnade det och sen började små snöflingor falla från himmelen. Dock slutade det som tur var. Men man har ju hört andra ställen här i Sverige som det snöat en del hos bara nu i dagarn så det vore mindre trevligt om man vaknar imorgon och inser att det är snö ute eftersom jag längtar till sommaren!!!!!!


Nu ska jag kika lite på hockeyn och bara slappa.


Hejja Sverige, Hejja Sverige! Ni fixar dethär!!!

*pip* 2 - 0 Precis till Finland :(

Av Therese :) - 17 maj 2008 15:50

Satt och läste Metro på lunchen och hittade då en artikel om att man kan översätta hela sidor. Självklart kom jag på att jag skulle testa och och såhär blev resultatet av det :)

Visst var det roligt?!

Hur som helst så vil jag tipsa er alla om denna skojjiga sida. Det kan ju någongång vara bra att ha den!!! LÄNK!!!

Av Therese :) - 16 maj 2008 09:32

Tjohoo! Fredag idag! Många glada över att det är helg snart. Inte jag dock, för hela helgen har jag framför mig med jobb jobb jobb. Har hur mkt som helst att göra! Men man gör väll det man hinner med.

Ikväll blir det rastaurangen med Jempa. Ska bli trevligt.


Jag längtar till en härlig middag ikväll, vad blir maten?

Av Therese :) - 15 maj 2008 22:09

Är du en av 1062 Magnus Persson i Sverige? Då finns möjlighet till att fynda en billig flygbiljett till Chicago. Efter att Tradera gjort en felbokning till eBay-mässan i Chicago i juni och beställde en flygbiljett i namnet Magnus Persson istället för Pettersson, blev det en plats på planet över. Nu auktioneras den ut, eftersom det inte är tillåtet att ändra namn på flygbiljetter hippt som happt. Står det Magnus Persson i ditt pass och du har möjlighet att vara borta 18 juni – 22 juni är det bara att buda. Biljetten har ett värde av 6000 kr och är mellan Stockholm - Chicago. I det slutgiltiga budet ingår även entré på Ebay-Live mässan.Auktionen avslutas den 25 maj.

För att bjuda på auktionen besök Traderas hemsida och sök efter Magnus Persson!

Av Therese :) - 15 maj 2008 21:03

Ramlade in på tv-programmet spårlöst som jag nyss har tittat klart på. Jag bara älskar det programmet. Det är härligt när man får se glädjen hos dom som är med. Det är underbart att se hur otroligt glad personerna som hittar sina anhöriga blir. Man Kan nog inte riktigt förstå hur man känner om man inte träffat sina riktiga föräldrar när man inte är i den sisten själv.

Men jag tycker att programmet är super bra iaf. och jag hoppas det blir många många program till!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards