Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under maj 2008

Av Therese :) - 11 maj 2008 23:05

Stackare. Killen min kom idag hem med ett trasigt ansikte. Så illa var det att lilla jag höll på att svimma :S (känslig för blod men brukar gå bra när man behöver finnas till hjälp)


Först ser jag killen står och slänger cykeln ner i diket en bit från huset och därefter går och plockar upp en sak. Där efter halvspringer han hem. Jag kilar ut på bron halvskrattande och frågar vad han håller på med.

Det visar sig då att han har ramlat vet dock inte varför och hur (ev. över styret) Hela vänstersidan är uppskrubbad. Fy sjutton! Vi börjar tvätta och ser då att ena såret är välldigt djupt.. på gränsen till att behövas sys. 5mm djupt. Ringer killens mamma som för övrigt bor i huset bredvid och hon får ta med sig förband och komma och tjepa ihop det lite.

Var verkligen tur att hon kommit hem bara några minuter innan. Så nu är det riktigt synd om mister R som ser ut som mer eller mindre ett vårdpaket på vänster sida av ansiktet. Stackarn! Nu får vi bara hoppas på att det inte blir infekterat! Det vore välldigt jobbigt isf.


Annars, vad har jag gjort idag... Tvättat bilen, bakat kaka, varit på middag, målat naglarna på killens syrra och typ inget mer...


Dags för en dusch nu och sen till sängs. Imorgon är början på en ny arbetsvecka och då måste man vara allert då man ska vara fadder för vår nya sommarjobbare :)

Av Therese :) - 10 maj 2008 15:35

Kul med helg. Skit kul. En kille som hela förbannade tiden ska befinna sig i garaget och skruva på någon *pip* skit bil  som inte ens personen Jonas som äger bilen är där och fixar iordning. Det är ju för *pip* helt idiotiskt.

Såg förut att han skrivit till Mister R att tjejen sagt inget hände hemma  så han skulle vara hemma och klippa häcken. Det kontiga är ju kan man ju säga att han är online på MSN hela tiden (borde den inte gå till inte vid datorn om man inte rör datorn?). Inte konstigt att personen har knäppt häcken flera dagar i flera dagar veckor och inte kan åstakomma något själv. Sen att man har så mkt tid över att man klarar av att åka på cruising ikväll.. Men inte göra klart det man måste göra klart utan det får andra fixa åt en. Konstigt, konstigt detdär..


Man väljer vad man prioriterar..

Av Therese :) - 10 maj 2008 07:55

Gårdagens väder var helt underbart! Solen sken och fåglarna kvittra medans jag själv tog på mig höselpropparna och började slipa på ena innerdörren. Alla spikar ska bort och färgen måste skrapas för att sen så ska den målas på ,ed lite ny färg. Troligen så blir dörren vit.

Funderar på att kliva upp nu snart och kila ut och fortsätta med dörren. Slipa och slipa, det är ett mindre trevligt jobb. Man blir mindre ren av det om man säger som så. Men värt det när det är klart.


Godmorgon allesammans, dags att vakna nu!

Av Therese :) - 8 maj 2008 18:18

Gjorde ett mindre trevligt fynd idag på min skogspromenad. Hittade ett skelett med käkar och benbitar som låg urspridda över en del av en lägda. Mindre trevligt. Verkade som att det hade legat där ett bra tag. Fast tror dock inte att det lagat där förra sommaren. Då borde det vara riktigt riktigt torrt och inte så mkt flugor där.  Det var en del flugor som var och flög där. Tog några smakbitar på benknotorna. Urscha. Men jag funderar på vad det var för djur. Är mkt inne på att det måste vara en älg. Kanske sen älgjakten i höstas? Eller kan det vara ett rådjur? Vet inte. Men tänderna var rätt stora iaf. Kunde inte låta bli att stanna till och "inspektera" lite.


 Snart dags för kalas. Mister R fyller nämligen år idag :)

Tårtorna är klara, har precis duschat och sitter nu ute på bänken och myser i solen. Hoppas på lika underbart väder imorgon som det har varit ikväll. Ja, ni undrar förstås varför ;) Jag är ledig!!!! Tjooohoo!

Av Therese :) - 7 maj 2008 22:57

Ja, precis så blev det förut. Jag blev helt förvånad att utanför fönstret på lägdan står 2 älgar, eller trodde jag iaf. För när jag gick ut på bron satt mig och kollade så upptäckte jag att där var 3 älgar. Åh, så härliga djur det är. Dom är så stora och ståtliga men det är tråkigat att man nästan aldrig ser dom.

Bäst av allt var det att ena grannen med hund kom förbi kilandes just då dom stod där på våran lägda och vilade samt smaskade lite gott på backen. Hörde att han pratade med någon antagligen granne för dom nämde mister R´s namn och att det står 3 stora älgar.....


Lite retsamt så sa jag åt honom att det är inte jakt nu. Samt att jag skrattade :) Jag tycker så grymt synd om djuren som jagas och skjuts. Men det är ju livets gång iofs, men ändå lixom...

*ryser* Nä urscha bara vid tanken på det!

Av Therese :) - 6 maj 2008 13:13

Dagens väder är lite dystern men eftersom att det redan är lite tråkigt så skulle det inte göra så mkt om det kommer lite regn. Och som ni alla har hört, efter regn kommer sol. Så hoppas jag det ska bli. Att det ska bli soligt och varmt. Gräset blir grönt och knopparna på träden kommer brista och bli gröna och fina.

Det är vår nu, det är vår!

Av Therese :) - 6 maj 2008 08:44

Igår hade det kommit ett litet paket på posten med en t-shirt (bertsbil), Bert´s slagerbok samt slagerskiva. Så just nu håller jag på att poppar lite gamla slagers :)


Ska snart plocka ihop det sista innan jag ska dra på jobbet igen precis som de flesta andra dagarna på jobbet. Måste fundera på vad jag ska köpa för födelsedags present med. Eftersom personen som fyller år inte riktigt verka kunna säga vad han önskar :(


Well, tajm to go.. om 30 minutas måste man dra sig.

Av Therese :) - 5 maj 2008 19:27

Ni alla har väll inte missat att lämna deklarationen? Om inte så är det dags nu att sätta igång. Själv så har jag precis blippat in den på internet så nu är det väll bara och vänta till typ lucia och kolla på när penningarna klirrar in i kassan. Kommer kännas ljuvligt då. Men tills dess så får man vänta och längta.


Men som skrivet, skönt att det är färdig deklarerat nu! :)

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards