Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under maj 2008

Av Therese :) - 5 maj 2008 17:21

Ringde till Tele2 och ifrågasatte varför dom nekat mig portering från deras skitnät som funkar piss där jag bor. David, killen som jag först fick prata med kunde då inte komma åt systemet och kopplade mig vidare till någon som hade hand om registreringar. Då fick jag prata med någon idiotisk tjej som var helt blåst! Fan vad arg jag blev på henne! Sämre bemött av en kundtjänst har jag aldrig blivit! Fy fan vilken idiot till tjej dom hade där. När jag ifrågasatte saker blev hon mer och mer sur. Sen sa jag åt henne att jag tyckte att det var lite dålig service för hennes förklaringar var inte värd ett piss för mig. När hon inte ens kunde förklara varför. Hon sa bara att jag måste ladda in pengar och registrera kortet eller välja att köpa ett nytt nummer hos dom jag ville byta till. Öh, varför ska man måsta göra det. Äger man ett nummer så varför ska jag då behöva göra det tyckte jag. Någon förklaring fick jag inte heller av dendär stjärnan LOTTA PISS POTTA! Eftersom att hon inte kunde förklara för mig på ett vettigt vis så sa jag åt henne att jag verkligen inte tänker rekomendera TELE2 till någon jag känner!!! Nå, hur som helst blev hon ännu surare och hon avslutar samtalet med att slänga på luren i örat på mig!


FY FAN VILKEN DÅLIG SERVICE!


Vad kom jag fram till med mitt användande av Tele2!


BLI ALDRIG KUND HOS TELE2 och jag hoppas verkligen att LOTTA PISS POTTA får veta vad jag känner för henne!


Tack för mig!

Jag drar och lagar mat nu och lugnar mina nerver lite....

Sen måste deklareras!

Av Therese :) - 4 maj 2008 21:04

Sitter just nu och kollar på tv. Även fast jag inte gillar dettta program riktigt så har man ändå hamnat framför soffan och ser på just detta programmet. Fan va roligt det var idag. Tycker du att din tjej borde dumpa dig? Hahahaa.. Tjejen håller på att skratta ihjäl sig på vissa frågor som ställs. Detta efter att hon fått reda på att han varit otrogen, tycker om blondiner bättre än brunetter, tycker tjejen skulle ha silicon boppisar osv. Allt de inte tjejen kunde erbjuda typ :) Stackars tjejen..


 

Ni kan ju läsa mer här eller här om ni vill.. Men en sak är säker, stackars Sofia. Kan inte vara roligt att sitta i Tv:n och få vet allt såndär.

Av Therese :) - 4 maj 2008 15:39

Helgen är snart över eller ja, typ nästan iaf. har ju jour att inte förglömma. Så ska befinna mig på jobbet så snart som möjligt om det skulle vara något.  men när man inte hör av någon så glömmer man bort att man har jouren typ och speciellt i detta underbara väder. Känns jätte trist att helgen nu snart är över! Helgens väder har varit helt KANOOOON!!!! Om dom små molnen inte hade varit så hade vädret varit riktigt riktigt super! Sitter i lä just nu och när solen kommer fram så försöker jag steka det vita skinnet lite då blir det riktigt varmt. Vill ju vara bruuuun!

Tänk att kineserna tycker att man e lite småknäpp som vill vara brun. Men det är väll som så är man brun vill man va vit och är man vit vill man va brun. Har man lockigt hår vill man ha platt och ja, so on.. Oftast är det ju så  iaf.


Sen blir det till att bita i den kommande arbetsveckan. Måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen är man ledig igen! Hoppas på lika underbart väder nästa vecka. *håller tummarna*

Av Therese :) - 3 maj 2008 15:00

Då har man idag varit på gårdsfest som K-rauta anordnade i stan :) Dom delade ut 100 mini skruvdragare. Så fick jag o killen en sån! Sen gick vi frågesport. Och nu vid 14 så hade det ringt 2 samtal på mobilen så ringde upp eftersom att jag har typ inga nr. inlagd på mobilen och kolla så det inte var från jobbet (eftersom jag har jour). Då hamna jag hos en tjej på k-rauta som sa att jag hade vunnit men eftersom att jag inte svarat på mobilen så hade dom utsett en annan vinnare. Så nu funderar jag på vad jag vann eller den näst bästa vann eftersom att då inte jag svara mobilen när dom ringde.

Fan va pissigt. Jag vågade heller inte fråga vad det var som va vinsten... Men nu är jag så nyfiken vad som priset va. Någon som vet vad priset i frågeslinga tävlingen var???

Av Therese :) - 3 maj 2008 07:50

Idag var man uppe med tuppen, nästan iaf.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar hur vädret kan bli idag? Regn eller uppehåll? Kommer man kunna slänga in lite tvätt till så man får bort det. Åh, va less jag är på att det inte blir riktigt fint väder så man kan proppa tvättställningen full och den bara torkar jättesnabbt!


Nu är det varmamackor tajm!

Av Therese :) - 2 maj 2008 21:57

Ikväll har jag kikat lite på Talang. Vissa är ju så grymt duktig medans vissa, ja behöver man säga så mkt mer? På måndag är det Talang igen och jag ska försöka mig på att inte glömma det. Men risken är stor att man glömmer, då man inte ens kommer ihåg att det sänds på fredagar.

Just nu så funderar jag på vad jag ska hitt apå. Kanske att man ska kila till sängs och sova tidigt idag. Känner mgi rätt så gäspig trött.


Godnatt

Av Therese :) - 2 maj 2008 19:13

Tjena allesammans! Snart är min taccos klar. Ska bli mumsigt till middag :D

Kollade precis mailen och har fått mail om att jag har blivit uttagen som buzzador. :) Så då ska bjuppas på ProViva female. Låter väll najs eller hur?!

Ska bli spännande. Första gången som man e med på såndär kampanj.

Vill du åxå gå med och få testa produkter med vänner som ovänner, registrera dig då här!


Om du däremot önskar mer info, klicka här.

Av Therese :) - 2 maj 2008 17:33

Ja, det är precis som det låter! Sura bilar från Ahlgrens sitter jag och äter på. Inte helt fel. Sen har jag tänkt att det ska bli taccos till middag. Tro om man får något sällskap eller om det är ett garage och en bil som är viktigare?!


Insett att jag är lite dålig emellanåt att blogga vilket inte är så bra :S


Men en sammanfattning sen sist.

Igår storsanerades lacken på bilen var typ ett ton med asfaltsfläckar på den. Även fullt innanför dörrarna på trösklarna. Huga. Vad jag gnodde och gnodde med prickbortmedlet. Men fick iaf bort det mesta. Sen så hittade jag bubblor i lacken vilket gjorde mig lite ledsen :( Galvsläpp eller rostfläckar? Ja ett avdera. Vid 3 av 4 dörrar. Så ska höra med verkstaden vad dom säger om det ska bli hål rakt igenom innan det lagas eller om det ska fixas till nu. Irriterande eftersom att bilen inte är så gammal.


Idag har man jobbat. Haft medarbetarsamtal och lönesamtal. Det gick ju helt okej. Så nu får man väll hoppas att man får jättemkt löneförhöjning att jubla över... *haha*


I helgen hoppas jag på att få vara ledig. Hoppas att tjejerna på jobbet håller sig på benen så man slipper gå ut och jobba. Mina planer för helgen är att städa bilen invändigt samt att jag behöver baka lite för till veckan så e det ett födelsedagsbarn i huset :)


Nu vill resten av bilarna parkera. Så det är dags för parkeringsvakten att kontrollera så dom parkerar rätt....

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards