Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2008

Av Therese :) - 15 juni 2008 21:53

Idag har varit mest en slappar dag. Har hjälpt mister R att stapla lite brädor samt att jag har städat undan lite i hallen. Plockat bort en massa tomflaskor och burkar som ska pantas samt slängt en massa papper.


Dagens väder har dock inte varit det trevligaste. Åska, blixt och en massa massa regn som slagit mot fönstren. Urscha!!! Men på fredag och efter hoppas jag det blir sol sol sol.


5arbetsdagar till semester! Längtar!!!

Av Therese :) - 14 juni 2008 18:17

Vart har tiden tagit vägen idag? Tiden har bara sprungit iväg. Iofs. så tog jag en regäl sovmorgon vilket kändes otroligt behövligt. Låg i sängen o  slappa ända till kl. 11. Sen bar det av upp och upptäcker att jag fått hjälp med mina plantor som jag sått :( Så då bar det av ut för att fixa. Därefter belv det fika. Sen ut och fixa igen. Planera om tomaterna, så löken (som jag fick av mamma innan jag blev sjuk och inte orka satt), samt klippt gräset. Skönt att allt det är fixat. Så nu är det snart dags för att äta lite. Bllir rester från igår, inte fy skam dock.. Taccos :)


Sitter just nu och småsneglar på fotbolls matchen Sverige-Spanien, går dock inte så bra just nu.. Underläge.. 0-1. Men jag håller tummarna och hejjar på Sverige ändå. Hejja hejaa!!!

Av Therese :) - 13 juni 2008 20:31

Nu är det helg, då är det fest :)

Av Therese :) - 13 juni 2008 20:06

Äntligen fredag!

Innebär, äntligen helg! Skönt! 1vecka kvar till semestern. Helt sjukt ju.. Allt har gått så fort. ojojoj... Hoppas bara på att vädret stabiliserar sig lite, För som vädret varit nu i några dagar så har det ju varit mindre skoj om man säger så :( Regn och rusk, blåst och lite sol. Men värmen verkar helt enkelt kommit av sig.


Annars har dagen varit som vilken annan, jobb och jobb... å snart är det kanske dags för lite smörgåstårta hos killens föräldrar?! Fick inbjudan igår.. fast dom sa dock ingen tid, så det kan ju bli lite fel om man bara stapplar in när dom kanske är upptagna med annat :S


Äh, jag vet inte jag...


Något skoj på tv ikväll?

Av Therese :) - 12 juni 2008 18:53

Höjden av att bo på landet är dom soliga dagar då man kan sitta ute och bara ta det lungt. Att kunna göra det man känner för utan att man har grannarna stående i fönstret eller att då står "mot rutan" och kikar in..

Att man kan sitta vid matbordet och plötsligt se en hare som skuttar förbi, att klippa gräset och känna ro.


SPrecis vad som hände idag när vi satt och stoppa i oss lite käk så ser vi ena katten skuttar runt på gräsmattan och vi fundera vad han har för sig för tok. Strax därefter kommer en hare skuttande och katten kutandes efter. Attas makaron vilken fart haren hade.


Det är charmigt att bo på landet :)

Av Therese :) - 11 juni 2008 13:30

Nu har jag precis kollat in Aftonbladet och vad får man läsa om idag då?


Jo, nämligen att en kille nekades att flyga pga. trycket på hans tröja och inte nog med det, han skulle arresteras om han inte bytte tröjan. All denna kalabalik bara för den tecknaderoboten Optimus från Transformers filmen där Optimus har en pistol som arm. Det är helt sjukt Att bara för att man gillar en seriefigur så ska man inte råka få ha tröjan på sig för att gubben har en pistol som arm. Ojojoj..

Iofs. så kan jag tycka att det är bra att säkerheten är stor på flygplatsena eftersom att terrorism är mer eller mindre en vardag i dagens samhälle vilket är jättetråkigt.


Men att stoppa någon för en tröjja är det in att gå för långt?

Av Therese :) - 11 juni 2008 10:53

FRA-lagen är helt sjuk (Försvarets Radioanstalt). Att avlyssna så gott som all trafik vilket innebär att e-post, sms, webbtrafik, chattar och mobil- och telefonsamtal, allt analyseras eftersom att de mesta av den trafiken passerar idag gränsen. Så nu ska verkligen Sveriges befolkning sättas åt. Att jag tycker att någon person är helt puckad i huvudet och borde blir pang pangad eller att jag älskar den och den personen för att personen gör så mkt bra saker. Allt kommer att kunna läsas av Försvarets Radioanstalt, regeringen och myndigheter. Lysande idé? Nja, känns knappast så. Känns som att systemet kan lätt missbrukas och information lätt kan hamna i fel händer.


17 juni röstar Sveriges riksdag om att införa allmän avlyssning av alla svenska medborgare och jag hoppas innerligt på att 4 stycken av 178 riksdagsledamöter från alliansen röstar NEJ mot partilinjen, isf. faller förslaget!


För mer info


Ska man snart ha videoövervakning på toaletter så att alla folk får se vad man gör på dass med???


Fler länkar:

Länk             Länk 2

och går man in på internet och söker, kan man hitta ett antal sidor till.

Av Therese :) - 11 juni 2008 09:59

Ikväll så är det dags igen men inte som vanligt, utan ikväll så är det sista avsnitten av Frusna män söker kärlek. LÄNGTAR!!! :) Ikväll är det nämligen dubbelavsnitt så alla ni som gillar frusna männen, boka in klockan 20,00 samt 21,00 ikväll på 5:an och för er som missar så kommer det säkert sändas på Web-tv senare men då gäller förstås att man har internet att kika på.


Per-Arne, kommer han välja Aina?

Jonas, ringer in Jenny... Martina känner sig hotad..

Anders, får någon homom på fall?


Om du vill läsa mer om kommande kvällen, kika in här!

Länk             Länk 2


Nu ska jag kila och stoppa i mig lite frukost.

Kram på er allesammans!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards