Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under augusti 2008

Av Therese :) - 14 augusti 2008 11:56

Igår var en arbetsdag. - Ja, precis som vanligt!


Sen på kvällen blev ett besök i birsta med en del shopping.


Middag

Garderob

Rep

tavla

och en massa småkrafs typ, spik, hållare mm.


Sen var klockan 19. Hade tänkte att ta en sväng förbi sjukhuset och hälsa på en vi känner. Men tyvärr hann vi inte det innan besökstiden var slut.

Så istället bar det av hem för att skruva ihop garderoben, som jag förövrigt ska använda som städskåp. Blev en hel del massa plockande Bort med det som stod i köksskåpet och in städskåpet.


Även att jag kan upplysa om att då kom en massa myror framtrippande. O tippat, eller hur? (för er som läst min blogg tidigare)


Kanske att man kan införskaffa sånnadär "myrlådor" som Jessica tipsa mig om. Fast frågan är ju om dom fungerar på myrorna vi har. Anticimex borde ju isf. ha tipsat om sånna när dom var där och sprutade. Eller kanske satt upp några. Med tanke på att myrorna redan då kryllades av inne. URSCHA!


Snart är det iaf helg, vilket ska bli skönt. Dock är helgen redan rätt uppbokad. Selångers Marknad (tradition) samt att vi tänkt sätta upp broräcke på bron. Sen söndag har jag jour och om då slipper jobba så borde jag försöka få klar hallen helt och hållet! Börjar bli rätt irriterad på färgburkarna som står mitt på golvet inanför dörren.


Att fylla upp tiden blir nog inte något större problem känns det som :)

Av Therese :) - 12 augusti 2008 20:02


Myrorna håller på att invardera mitt hus. Myrorna håller på att trampa mig på nerverna! Nu får det vara nog! Att man varje förbannade dag ska ha hela köksgolvet fullt av myror håller på att göra mig vansinnig! Urschaaaa! Kan inte förstå varför i hela fridens dagar dom har flyttat in! Verkar inte som att det räckte med att Anticimex varit här en sväng och sprutat. Fortsätter dom såhär så måste dom nog komma igen! Urscha!

Dom är på diskbänken, köksbordet, golvet, i köksskåpen, klättrar på ens kropp om dom får möjlighet och ja, snart sprider dom väll sig till resten av huset med snart!


Kan inte förstå att dessa myror ska vara så förbannat jobbig att dom klättrar överallt! Men imorgon så ska vi testa med att ha ut myrmedel inomhus!  Vill dock egentligen inte göra det, men det har nu kommit till en gräns då det är ett måste!!!


Pissiga stackmyror försvinn från mitt hus!

Jag har nu börjat känna att jag, AVSKYR MYROR!!!!!!!!!!

Av Therese :) - 10 augusti 2008 17:35

Är människan en snäll varelse som finns här på jorden?

Man kan ju fundera på det..


Jag har kommit fram till att det finns många fega arslen som när dom super till kommer på att man ska prata med dom man aldrig pratar med annars och alltid snackar en massa skit om. Hur går det ihop att man gör så? Är det snällt? Att ena dagen slå ner på en endaste människa och sen nästa dag gå och knacka på dörren för att säga hej osv., det går inte ihop för mig.


Sen finns det ju även sånna som inte lyssnar ett skit utan tycker att det som man tycker själv är det bästa. Man bryr sig inte ett skit i vad andra säger. Man ska vara cool och tuff i vissa lägen och värsta mesen i den stunden.


Nä, nu ska jag snart på middag. Och var fan är han jag bor med????

Ute och töntar sig med bilen antar jag med sin tönt kompis!!

Kliar på kroppen, kan det vara allergi?


Av Therese :) - 10 augusti 2008 11:29

"Låg födelsevikt
Kattungar med en födelsevikt på under 90 gram är kraftigt överrepresenterade bland de kattungar som dör tidigt. Låg födelsevikt kan vara orsakad av för tidig förlossning, men förekommer oftare bland kattungar som föds efter en normal dräktighetstid. Den låga födelsevikten är förmodligen orsakad av medfödda defekter eller dålig näringstillförsel under dräktigheten, vilket kan drabba enbart en unge i en kull om till exempel moderkakan till den ungen är dåligt utvecklad
"


Kanske beror det på att kissen enbart vägde 50gram efter 2½dygn??

Av Therese :) - 10 augusti 2008 11:10

Nu är jag ledsen :(


Den underbara lilla kattungen som föddes pigg har vi precis funnit död :( Så vi alla är nu ledsna. Den lillekrabaten som var full av liv. Ligger nu helt stilla och rör inte en tass.


VARFÖR?? Älskade lilla du?

Av Therese :) - 9 augusti 2008 19:37

Mitt på dagen idag började åter igen värkarna för missen min. Stackars liten. Då hade hon ännu inte fått ut alla bäbisar misstänkte jag. Eller hade hon efter värkar?

Så var inte fallet. Lite senare upptäckte jag att en hinna tittade ut. Ännu en kissebäbis på gång. Timme efter timme förökte hon sig på att trycka ut den. Men när det inte gick så fick vi försöka hjälpa till. Ursch, ursch! Hinnan gick sönder och vätskan rann ur. Ett tag därefter så tittade ett ansikte fram och en liten tunga. Men sen var där stopp. Kattungen satt fast, kom inte framåt längre.


Killens mamma ringde och kom sen förbi för att se om det var något hon kunde hjälpa till. Så det sluta med att jag satt och höll i kattungen för att den inte skulle skrika och göra mamma orolig, killen höll i katten och mamman försökte lika lös bäbisen som satt fast. Hugaligen, stackars missemamma. Nå, som ni kanske förstår så var även den kattungen död när den föddes. Dessutom tyckte vi att den hade lite konstig form på huvudet. Kanske att det var något fel på den? Dessutom var den mkt större än den första var. Den som lever och är frisk och pigg.


Snart ska vi gå ut och begrava dom två små katt bäbisarna som tragiskt nog inte klarade födseln.

Av Therese :) - 9 augusti 2008 09:57

Jag hoppas innerligt att det inte kommer bli något krig mellan Ryssland och Georgien. Men det verkar svårt att låta bli att "bråka". Det är ju förbannat sjukt att två länder inte ska kunna kommunicera genom att prata  utan måste ta till vapen. URSCH och FY!


Georgien hade även önskat tre timmars vapenvila för att befolkningen skulle kunna besöka skydd, något som inte Ryssland respekterade. Omkring 1400 människor beräknas dödats i konflikten. Man kan ju inte annat än att tycka synd om alla oskyldiga som drabbas!


Klicka  för mer info

HÄR, HÄR eller HÄR.

Av Therese :) - 8 augusti 2008 22:05

Precis hemkommen från skogen, har varit ute en sväng och plockat bär. Försökte få med mig mister R. Men han hade inte tid tydligen. Han sa ta det imorgon eller så.. Jag ville göra det nu inte imorgon. Och för han var väll bilar eller bussar viktigare. Som vanligt var inte direkt otippat!

Därför tog jag med mig en skål och kilade iväg. Först råkade jag trilla över några hallon som jag plocka. Sen traskade jag vidare i storstövlarna till blåbärsskogen och plockade halva byttan. Vart lite less efter ett tag då bären började ta slut samt att myggen kom. Så traskade sedan hemåt igen. Då där på vägen upptäcker jag en stor hallonbuske så jag fick stanna och plocka och plocka och plocka.

Så nu har jag nästan en hel skål full med bär. Nästan upp till kanten med blåbär och hallon, mumsigt! Gäller bara o rensa de. Men det får bli imorgon. Nu ska kilas till sängs.


Godnatt

 

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards