Välkommen - känn dig som hemma

Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Stämmer det att jag är ledig?

Av Therese :) - 15 september 2008 10:30

Idag höll jag åter på att göra som jag gjorde precis efter semestern. Men av någon anledning kollade jag i kalendern igår kväll och upptäckte att .. Men va tusan, de står ju inte att jag ska jobba. Bläddra tillbaka några sidor för att se om det verkligen kunde stämma. Det stod inte att jag skulle jobba där heller. Började rota efter något gammalt schema som jag fått från chefen och hitta ett daterat -07. Borde vara det som gällde. Och där stod det L (vilket betyder LEDIG). Så imorse låg jag på halvspänn och tänkte att snart ringer dom från jobbet och frågar var jag är.. Men ikke! Hur kunde jag missa att jag var ledig idag????

Hur som helst är det härligt med en "extra" ledig dag.

______________________________________

Fröken H: Jag vet inte om det är du.. Men om du är den jag tror så neeej! Absolut, absolut inte! :D

DD: Nu har jag bytt textfär till en mörkare, hoppas att dy tycker att den blev bättre.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese :) - 6 oktober 2012 13:21

Sitter just nu på ett café i huddik kollar på utsikten i ens fönstret sjöbodar andra trafiken och nedanför mins fötter en massa fler folk som fikar. Nu blir strax en sväng i affärer alltid lika skoj. Sen blir det tacco kväll. :)...

Av Therese :) - 18 augusti 2012 06:02

Precis som alla andra år brukar det vara samma "skrot" på Selångers marknad men detta året hittade jag detta också :D...

Av Therese :) - 13 augusti 2012 18:46

Gjorde precis ett besök i mosters hallonbuske. Mums vad gott det är med stora trädgårdshallon!...

Av Therese :) - 24 juli 2012 14:42

Härligt väder ännu en dag så då tog vi en fika mamma, faster och kusin. Blev glass, mums!...

Av Therese :) - 22 juli 2012 14:46

Smultron är så otroligt gott! Mums

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se