Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under oktober 2008

Av Therese :) - 19 oktober 2008 15:23

Imorse såg jag klart filmen Babel som vi tidigare inte kunde se klart då dvd spelaren tugga ihop och hoppa lite som den ville i filmen.


Film gick inte riktigt hem hos mig kanske att den var lite för svår att hänga med i då flera olika historier filmas ihop. Kanske var är den bättre om man ser om den? :S Enligt kritiken på filmens framsida så har den en massa plus, stjärnor, getingar och ja.. ni vet ju hur det är när olika personer/företag bedömmer filmer.


DVD Film: Babel

Filmens handling är iaf:

Richard och Susan (Brad Pitt och Cate Blanchett) är på resa i Marocko för att lappa ihop sitt sargade äktenskap. På en busstur mitt i ökenlandskapet inträffar en tragedi som gör att de plötsligt inser hur ensamma de verkligen är. I San Diego förbereder sig mexikanska Amelia (Adriana Barraza) för att åka till sin sons bröllop över gränsen. Komplikationer gör att hon blir tvungen att plocka med sig de två amerikanska barn som hon är nanny till. Två muslimska pojkar leker med ett gevär som de ska skjuta schakaler med. I Japan är en dövstum flicka Chieko (Rinko Kikuchi) på en desperat jakt efter kärlek och bekräftelse.


Handligen helt okej men att följa med kanske inte alltid det lättaste..

Av Therese :) - 18 oktober 2008 16:35

Eller ursäkta är kanske inte rätt ord. Rätt åt dig att du blir sparkad från idol, Katrin Zytomierska. Du som du framstår i tv så tycker jag att du verkar rätt så blåst! Varför skämta om att man kallar någon för bögig? Varför anklaga judehat utan anledning och enbart bara skratta åt det hela?

Katrin Zytomierska.

Foto: Aftonbladet


Om man ska vara programledare och synas i tv så bör man även tänka på hur man gör sig i tv....


Önskar du läsa mer än vad jag skrivit kan du kika in på Aftonbladet.

Av Therese :) - 18 oktober 2008 11:20

Precis sett filmen Wargames - The dead code som handlar om Hackaren Will Farmer så spelar ett online-spel med regeringens superdator Ripley. Ett spel som simulerar en terroristattack. Farmer känner inte till att Ripley har designats för att appellera till potentiella terrorister, och att något gjort Ripley paranoid.


Slutet kändes lite tjatigt, hände inte så mkt.

Men filmen får ändå betyget godkänt av mig.

Av Therese :) - 17 oktober 2008 18:12

Foto: Sören Walldin/ST Arkiv

Härnösands sjukhus - satsas 96 miljoner på renovering


Sundsvalls sjukhus - dras in på upprustning av akutmottagningens lokaler

Beräknad kostnad

43 miljoner


 

Om man då mer eller mindre ska lägga ner Härnösands sjukhus, varför satsar man då inte på att rusta upp Sundsvalls sjukhus.

Att se mer/mindre sjuka patienter som måste stå och vänta på att få hjälp.

Att alla patient rum är fulla och några får ligga ute i korridoren i väntan på rum.


Den vård som är i Härnösand kan man ju fundera på hur den är. Vore det inte bättre om den läkare som vanligen är på Sundsvalls sjukhus och arbetar inte drar iväg till Härnösand med patient för undersökning? Är det inte lite konstigt?


Besparing som nu ska göras, 400 miljoner!

Personal indragningar kommer det självklart bli och jag kan inte annat än att säga vad jag tror, jag tror att det trots att det sägs att patienter inte får bli lidande. Så kommer det bli så ändå.


Kanske borde man fundera på vad man ska lägga pengarna på....

Kanske är det tur att det inte är jag som håller i Landstingets plånbok..

Av Therese :) - 16 oktober 2008 14:33

Idag är jag rätt så less av mig. Börja med att ena katten skulle ut inatt. Så då var det bara att resa på sig och kila upp. Inte att den man bor med kunde göra det (å överraska för en gångs skulle). Sen är man ju ledig idag. Tackar fan att det var någon som ringde imorse till killen och ska snacka jobb kl. 7:30. Dessutom att den idioten som ringde fråga om han ringde och väckte honom och då svarar att han inte gjorde det. När han väckte ALLA som bor i huset. Ingen idé att ligga kvar i sängen och låssas sova när man ändå blivit väckt. Arg, sur och irriterad klev jag upp hämta dammsugaren och började dammsuga sovrummet. Fick inte jag sova ut på min lediga dag så ska ingen annan sova ut heller!

Städningen börjades med menjust nu tänker jag inte lyfta ett finger för den, förän den andra halvan kommer hem från jobbet. Då ska även han hjälpa till! Så ikväll får man han nog allt ställa in sina planer, hans enda planer (verkar det som) garaget, garaget och garaget!Imorgon är det åter jobb igen.

Trevligt.......... träffa både den ena och den andra........ Fan så less jag är! 

Av Therese :) - 15 oktober 2008 12:21

Morgonen har det varit fullt upp på jobbet och som det ser ut så tyckte jag mig se att det kommit en massa massa mer att göra på eftermiddagen. Om inte någon har varit gullig att hjälpa till?! Men man ska inte begära för mkt. för dom var ju och hjälpte mig med för att jag skulle hinna med mig, men ändå inte gjorde det. Var tom. så mkt att jag började igår kväll och även då fick hjälp men det gick i stöpet :(


Har lite lunch nu.. blev potatisbullar och rödbettor. Lingonsylt - gillar jag inte och baconen var slut.. Så hittade då några bettor som fick piffa upp maten :D


Är väll dags att kila ut och jobba nu igen, imorgon ledig. SKÖNT!!! :))


Tjaa, so long!

Av Therese :) - 13 oktober 2008 19:46

Måste bara tipsa er alla om att bli medlem på gratisgodis!

Ja, det är verkligen sant. Tro mig eller ej.. Men med lite tur så får man godis hemskickat på posten!!!!
GODIS TAJM!

Av Therese :) - 13 oktober 2008 13:11

Då var det måndag igen... Ja, va ska jag skriva om egentligen.. Har egentligen inte så mkt att skriva om...


Ska eventuellt ta hand om några som kommer på studiebesök snart. Eller ska A göra det? Hon vill tydligen inte och känns inte direkt som det spelar ngn större roll vad jag gör såå..


Har inte så mkt annat att göra i eftermiddag ändå. Ligger rätt bra till med mina arbetsuppgifter. Men då kan man alltid hjälpa andra som ligger sämre till eller inte hinner med sig alls. Hur det nu kan komma sig att det blir så? Iofs. förstår jag att det kan vara så om man är sjukskriven hel/delvis.. Men annars? Jäjä, det är väll aldrig så att andra jobbar snabbare än andra och så kommer det alltid att vara. Men då får man hjälpa dom som inte är lika snabba. :D


Lunchen är slut, dags för att börja jobba då rå, igen..

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se