Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under oktober 2008

Av Therese :) - 12 oktober 2008 20:00

Nu börjar Ensam mamma söker! Det missar ni väll inte?

Idag kommer vi få se när johanna kommer på att killarna ska kyssa ett dockhuvud.. Men please så pinsamt!!!  Hahhaa! Testa in verkliga livet istället så får du känna hur det känns i verkliga livet.


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/smygtitt/article3521141.ab

Av Therese :) - 12 oktober 2008 09:26

Söndag igen.

Veckorna bara springer iväg känns det som. De värsta med att det går så fort är ju att snart kommer snön :( Ursica bursika!

Kyla, snö, slask och allt annat som hör till ni vet ju säkert..


Det är på vintern man längtar till andra sidan:


Av Therese :) - 11 oktober 2008 19:41

Upp och hoppa vid 5. Katterna skrapade på dörrenm, ville ut! Fundera, kliva upp eller ej? Äh, valde att gå och lägga mig igen trots att jag kände mig otroligt pigg!

Vaknade åter vid 9. Då bar det iväg upp. Åt frukost och började arbeta. Tog av kuddarna samt sittdynorna deras klädsel och stoppade in de i tvättmaskinen. Medans tvätten gick så tog vi fram hyllorna samt sakerna som dom skulle sitta fast med och kilade upp till övervåningen. Där i garderoben låg skorna huller om buller. Men planen min var att jag skulle sätta upp hyllorna och ställa skona på. Blev perfa. Även att det blev några hyllor kvar samt upp hängare samt att vi fick två delar av killens pappa så då fixade vi inne i en annan garderob hylloor med. Så nu är det ordning och reda :D SKÖÖÖNT!


Så nu sitter man här och kände att det var ju ett tag sen jag bloggade. Så det var dags NU! :)


Annars har det varit bort plockning av växterna som varit ute idag. Dom flesta hade frysit så det var inte direkt mkt till att låta stå kvar. Växthuset fick komma in och hallonbuskarna fick bli planterade i backen. Hoppas att dom klarar vintern, isf. får jag kanske lite hallon nästa år. *hihi* dottit :D


Ska sätta tillbaka överdraget till soffan nu. (Äntligen är soffan din-min borta Jempa..) Så nu är den fint och ren. Sen blir det Stjärnor på is. Ska bli skoj att se. Tro vem som får lämna programmet idag?


Måste ut och hämta täckerna till sängen också. Dom har fått kommit ut på vädring. Men man vill ju inte att det ska bli dagg i dom eller att det börjar regna.. Då blir dom fuktiga och kalla. Inge skönt att sova i :/


Tjaaaa så loong!

Av Therese :) - 11 oktober 2008 19:38

Stot grattis till min underbara vän Gabriella på 26-års dagen!

Av Therese :) - 9 oktober 2008 17:31

Igår kväll blev vi bortbjuden på middag vid 18-tiden. Vilket satt fint i magen efter en lång dag. Åt, skyndade oss vidare hem och där bänka jag mig framför tvn för att se på dom nya bönderna såklart.

Bonde söker fru drog ju igång i går, du missade väll inte det?

Sen var det natti natti. Även att killens syrra ringde och undra om jag ville följa med och se "Elvis" i stan. Men då jag redan lovat bort mig på middag så kändes det lite jobbigt att hinna med sig.. äta vid 18 och vara i stan till 19. Ne, det fungerade inte. Dock tror jag att det varit roligt och se.


Sen har vi ju idag. Hela förmiddagen gick bra tills dess att jag kände att jag blev lite smått irriterad och känslan över att jag skulle kunna spy på de mesta kom över mig. Men det är väll bara till att försöka ta det lilla lugna och ge nerverna något lugnande.. Hahaaa...

Eller kanske ge kroppen lite mat bara?


I´m as game over!Av Therese :) - 7 oktober 2008 13:16

Konståkaren Niklas Hogner har visst hamnat i blåsvädret nu. Allt detta pga. att han hoppade på jippot med att vara med på Stjärnor på is. Det är ju helt sjukt! Borde det inte vara så att Svenska Konståkningsförbundet istället för att gnälla över att han varit med i programmet och därmed inte följt givna regler och ska nu stängas av, ska glädja sig över att dom har någon duktig svensk åkare som dom kan skicka till Internationella tävlingar.


Blir det en flopp eller kanske en Flip?


Läs mer här vid intresse

Av Therese :) - 6 oktober 2008 18:28

Har precis haft ett långt samtal med syster. Hon kom nämligen hem från en månad i Dublin. Hon berättade hur allt varit där. Verkar ju verkligen haft det galej! Tydligen hade dom snappat upp några rikemans killar att umgås med. En 10 000,- stoppa inte för deras krogsvängar. Haha... Den plånboken skulle man mer än gärna vilja ha.

Sen hade dom träffat någon som åtminstonde påstod sig vara topp advokat när dom satt på Arlanda och vänta. Han hade berättade för dom att hans flyg till Dublin skulle bestå av så många timmar på flygplatsen i Frankfurt att han därför skyndade sig att boka så han fick flyga över Arlanda då det skulle gå snabbare. Men problemet var bara att han glömde dator, plånbok och nycklar kvar i Frankfurt. Så han fick invänta dessa innan han kunde åka hem. Snacka om osis.. Snacka om att genväg = senväg. Hahaa!


Nu ska jag kika efter nix-nummret det börjar bli dags att skaffa det igen då telefonen hela tiden ringer nu med försäljareeeee! BLÄ!

Av Therese :) - 5 oktober 2008 19:11

LociLoci 

Ibland kan det vara svårt att hålla ordning på mobilen, inte sant? Lägger du ifrån dig den på krogrundan eller att någon stjäl den från dig? Isf. kan dethär programmet hjälpa dig och se var mobilen håller hus om den är på. Du kan då se i vilket område mobilen befinner sig eller se i vilket område som dina vänner är. Visst låter det skoj?

Jag har precis tjeckat in sidan och den verkar hur skoj som helst :D


Skaffa du med och spejja på var din vänner befinner sig!!!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se