Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under oktober 2008

Av Therese :) - 5 oktober 2008 13:44

Igår såg jag Mamma Mia. Var inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara. En massa gubbar som dök upp lite här och var typ som gubben i lådan.

Nja, var inte riktigt en favvo rulle hos mig. Men godkänt får den.

Av Therese :) - 5 oktober 2008 13:36

Regnet öser ner även idag, det blåser och fåglarna vill inte vara framme och kvittra. Jag tror närmare bestämt att det är höst nu. Hur tragiskt är det inte? Sommaren bara sprang förbi snabbt snabbt. Hösten kom och nu är det mer nära snö än värme.


Håller på att städar ut lite ur garderoben. En massa kartonger som står där och bara tar plats. Rätt skoj är det då man gör lite fynd bland bortglömda saker.

Hittade en kruka tex. som jag nu ska försöka hitta lite sand till och sen ställa ett ljus i. Tur att jag igår hittade en låda med sand som står i garaget. Då får jag sila bort lite av den fula sanden och spara den fina :D Annars kan vara svårt att få tag i "fin" sand som är torr i detta regnväder. Dessutom är det översämning på bladplatsen här intill så :S

Är inte så mkt kvar nu så det känns lite jobbigt det sitsta.. Men varför gruva sig. Det är bara att gå och ta tag i det hela!

Av Therese :) - 4 oktober 2008 17:06

Förut blev jag glad för ett tag. Solen tittade fram och hoppet tändes då att kanske kanske skulle det sluta regna. Men den glädjen varade inte många minuter. Nu står åter regnet i backen och att vara ute och hålla plocka undan saker inför vintern känns inte alls så lockande.

Men logen är någosånär städad och framöver här så ska garaget städas. Slängde bort en massa skit som vi nu tänt på. En sjujedra brasa blev det vill jag lova. En massa gammalt byggmaterial, tidningar och annat "skit" står just nu i lågor och vårat hus står i en grå rök dimma. Tur bara att det inte drar in. Skönt att det är borta. Men dock är jag lite scary, jag hatar "lös" eld!


Ikväll ska jag se stjärnor på is där blandannat Norrlands Örnsköldsvik tjejen Malin Hållberg-Leuf kommer vara med och åka med Tony Irving!

Tony och Malin Foto: YAYA. Filip Cederholm/TV4

Tony Irving & Malin Hållberg-Leuf


KOM IHÅG

LÖRDAG IKVÄLL KL. 20:00 PÅ TV4!!

Av Therese :) - 3 oktober 2008 11:30

Idag är den sista dagen på denna 8:a dagars vecka.

Skönt att den är över. *gäsp* Men jag tycker att jag har klarat det galant!

Känns som jag verkligen behöver lite vila nu. De närmaste dagarna har jag deckat i soffan innan kl. 22. Jag tror jag behöver vila upp mig lite.

Det var nära att jag tänkte att jag skulle ta på mig 16-19 med jobb ikväll. Men jag orkar inte..


Eftermiddagens väder ser ut att bli uppehåll åtminstonde. Låter ju helt super! Det är inte direkt så att jag vill ha mer regn nu. Ska ta mig en prommis, duscha, laga mat och krypa ner framför tvn och se något skoj är ikvällens planer.

Av Therese :) - 2 oktober 2008 13:18

"Alltid öppet för dig som är intresserad, nyfiken och vill pröva på" 

Tryckfel? I kyrkans informationsblad smög det sig in löv som


Kan det bli mer fel? 

http://aftonbladet.se/nyheter/article3436428.ab

Av Therese :) - 2 oktober 2008 13:10

Ikväll efter jobbet ska jag först hämta upp killens mamma som precis svängde in på infarten imorse och fråga om vi skulle samåka. Och så blev det. Iofs. bra då man kan spara lite penningar på det viset.


Annars så ska jag hämta ut paketet som jag väntat på. Att se på DVD-filmer har en lägre tid varit ett sju jedra jobb då dvd spelaren hoppar lite som den vill i filmen eller än hellre inte alls kan läsa skivorna. Men ikväll är det dags! Då ska en ny dvd spelare anlända :D Eller rättare sagt det är ett helt hemmabiosystem (litet) som jag fick tag i billig penning hos Gooba. Billigare att köpa den där med administrations avgift och frakt, mot för vad det kostar i en affär här.


Kanske blir det till att se en film ikväll eller är det något på TV att se?

Av Therese :) - 2 oktober 2008 08:24

Igår var det besök på Östersunds Sjukhus. Var och kollade på hur deras verksamhet i arkivet fungerade. Jättetrevligt var det faktist.

Efter att vi kom hem, åkte moster och jag till bilfirman och talade med dom. Det visade sig att dom har begått ett litet misstag/fel som dom nu kommer få ta tag i. Så nu får vi se hur det slutar.

Det är ju inte direkt första gången man måste kila in till det "högre hönset" på bilfirmorna för att man ska bli hörd. Men det verkar vara så som man måste göra för att man ska bli hörd och sedd.


Efter besök på bilfirman blev det stan. Dags för bio. Men hade dock sett ett par snygga stövlar när jag satt och läste tidningen på bilaffären. Så blev tvingad att kila in på Wedins innan. Så jag och Jempa drog dit och där blev shopping. Ett par stövlar närmare bestämt. Sen var det bara till attt kila upp till bion och möta syrran med kille. Gratis bio tajm gick inte att missa.


Step Brothers var det som vi såg. En rolig film. Men ändå lite pinsam. "Pojkarna" var ju närmare 40 år och var precis som små barn. Ojojoj... Men rolig var den!


Nu väntar jag på fika, oj så hungrig jag är!


Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se