Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under november 2008

Av Therese :) - 15 november 2008 09:49

Telia digitaltv bjuder i helgen på alla kanal+ Total dvs. First, hits, action, drama, comedy, sport1, sport 2 och sport extra. Så självklart har man måsta kika lite på dom kanalerna.


Hunnit se två filmer men jag kan inte direkt påstå att jag va impad av dom två filmerna jag sett. Att då sen få betala 249-/månad eller ordinarie pris 408-/månad. Nä.. Det är det verkligen inte värt.


 Ute snöar det idag. LIte mysigt är det när det ligger ett tunt lager. Men sen vill jag inte ha så mkt mer. Max 10cm typ.


Nu blir det fika. Har fixat mackor med en massa gott på så nu ska vi se om jag få gå och slå den som jag skulle bjuda.


Hej hopp!

Av Therese :) - 15 november 2008 09:47

Finns ju den del som undrat varför jag inte gillade min matlåda och tydligen finns misstankar om att jag är gravid..


Men jag kan berätta att en av korvarna i matlådan va helt gråååå och då misstänkte jag att den var dålig. *kräks*

Mat

Av Therese :) - 13 november 2008 12:08

Har nu börjat fundera på vad jag ska äta till middag....


Dagens matlåda gjorde mig lite illamående :(

Av Therese :) - 12 november 2008 21:01

Idag ramlade Idolboken ner i brevlådan hos mig. Rätt fin bok. Även att jag ett tag satt och funderade på om deltagarna själv skrivit sina autografer i den eller om det var tryckt men kom fram till det att jag tror deltagarna själv har skrivit då det har blivit tryck på baksidan så att nästa sidas färg fastnat på den vita baksidan. Hängde ni med? Så det kändes ju lite skoj. Problemet är bara att tyda. Har kommit fram till några av de iaf :)


Känns ju lite mer personligt när dom har skrivit autograferna själva. *hihi*


Annars så såg jag nyss lite av Bonde söker fru. Attans att jag missade halva programmet. Men nu är det dags för Oskylldigt dömd. Sen blir det sova... eller ska jag orka  byta sängkläder innan å....

Av Therese :) - 11 november 2008 21:08

Oj, så många kommentarer jag fått idag *hoppar och skuttar* hela tre stycken. Alltid lika skoj att få ett litet meddelande oavsett om det är en känd eller okänd person. :D


En liten skoj grej som hände idag.. Telefonen ringde, skyddat nummer. Självklart måste man då skynda att svara och roligt var det allt. Jag hade vunnit idols bok. *haha* Roligt, inte sant?



Idolboken Foto: TV4

 Foto: Tv4

Jag kan inte annat än att säga, jag skrattar fortfarande. Hahhaaaaaa.....!


Av Therese :) - 10 november 2008 16:41

Minns du jempa? Det var förra året om jag inte missminner mig :D

Av Therese :) - 10 november 2008 16:27

Va längesen jag hade tid och blogga nu känns det som...


Lördags jobbade jag och på kvällen blev det dejt med Jempa. Hennes kille bangade :(


Hamnade på Kina och åt friterad kyckling och sötsursås. Vilket är rätt så gott och propp blev jag.

Satt där snackade en massa strunt och bara svällde.


Igår var det farsdag så då blev det besök hos farfar för att gratta pappa. Men lika bra med två flugor i en smäll. Grattulation och hälsa på lixom. Trevligt trevligt va det.

På kvällen blev det städning. Sen ringde telefonen och jag blev bortbjuden på middag. Någon jättegod mat bar det med potatis, fläskfile, mossarella ost, tomater och beasås samt kanske något mer?


Idag så ringde telefonen 7,20. Skönt att jag åtminstonde hade vaknat till då. Posten ringde. Mitt paket va på g. Så det var bara till att hoppa upp och kila ut. Sen begav jag mig hemåt killens föräldrars hus. Skulle nämligen lämna en del av paketet där. Och så blev det. Sen blev jag inbjuden på frukost. Trevligt det. Inte direkt ofta som man blir bortbjuden på frukost lixom :D


Sen kilade jag hem. Tvättade bilen min samt svärmors, ringde försäkringsbolaget och därefter var svärmor här. Hade lovat henne att jag skulle skjussa henne till affären samt till stan. (inte så lätt med gipsad hand att köra själv) Så då åkte vi  och handlade lite och därefter blev det stan, hon var till dr. och jag sprang ett varv på stan. Sprang på Anki, så det blev att vi surrade lite vilket var riktigt trevligt. 


Sen blev det fika och en färd hemåt igen. Så nu har jag precis ätit korv m. bröd. Var riktigt längesen jag åt det kände jag.


Så vad ska jag nu göra.. äh, strax hänga tvätten kanske och se lite tv eller har jag något annat som måste göras?

Av Therese :) - 9 november 2008 23:11

SE UPP - SE UPP - SE UPP - SE UPP - SE UPP -SE UPP -SE UPP


Hade ett missat samtal för någon vecka sen som jag tänkt, vem är det? Har någon från utlandet ringt mig och kan det vara? Hmm, har nu fått svar på det.


Tur att man varken har svarat eller ringt upp numret. Det konstiga med det hela var att de numret dom ringt på använder jag inte så vem som känner mig skulle ringa på det??

Då jag vann telefon, telenr. samt ett refillkort på 1000.- så var det bara till att ladda på pengarna ville ju inte direkt att pengarna skulle förfalla för man kan ju prata många många minuter för de pengarna.

Har vid tidigare tillfällen haft ett flertal felringningar på det numret men med tiden fått höra att det är ett rederi som har haft telefon nummeret. Så självklart tänkte jag att någon försökt ringt de och inte engagera mig i att få veta vem som ringt.


Men det visade sig nu när jag läste på st.nu att även det numret som ringt är ett bluff nummer som ser till att det kostar en massa pengar för dig troligtvis enbart om man ringer upp men vem vill riskera att ens få betala superdyra pengar för inget?  +88. Så jag blev tvingad hämta telefonen och kika vad jag hade för nummer.

Precis det samma som jag läste om i ST.nu att Kerstin blivit lurad av.

Foto: Håkan Humla

Mitt tips. Ge tusan i att svara eller ringa upp om dom hör av sig!!!!

Googlade precis på telefon numret och det verkar som dom ringer allt från på dagarna till mitt i natten och att kostnaden kan vara mellan 60-150kr/minut om man ringer upp.


SE UPP - SE UPP - SE UPP - SE UPP - SE UPP -SE UPP -SE UPP

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards