Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under januari 2009

Av Therese :) - 18 januari 2009 21:59

Dagen har nu kommit till sitt slut och det är väll snart dags att natta. Imorgon är en ny dag med nya händelser. Förhoppningsvis kommer det ordna upp sig på jobbet allt arbete som vi har fixat idag.

Då inte systemet fungerat som vi ville.


Ny dag med nya möjligheter imorgon.

Så slutligen vill jag bara säga dig:


(38 dagar kvar)

Av Therese :) - 18 januari 2009 15:34

Då sitter man här på jobbet. Jobbar på precis som igår. Men idag går det inte lika bra. Ena servern verka som den la av igår. Kanske anledningen till att det började jeklas för mig redan igår kväll. Så lite jobbigt må jag ju säga att det är när det inte finns någon som har hand om servicen under helgerna men det första som måste göras imorgon är att ringa datasupporten!


Annars så rullar dagen på. Lite jobbigare som sagt.. men man försöker ju göra det bästa av situationen.


Av Therese :) - 18 januari 2009 08:02


Sådär känner jag mig just nu. Men jag har inte många val. Jag måste upp. Jag måste till jobbet, igen! Men när dagen väl är över så har jag klarat av ännu en arbetshelg och det är skönt.

Ska nu fixa mig i ordning och sen äta lite frukost. Tjaaa!

Av Therese :) - 17 januari 2009 17:59

Fy sjutton, jag är helt slut! Vi har arbetat som.. hmm.. vad.. rävar som försöker ta sig in i en hönsgård för att äta upp hönsen, kanske. :)


Men snart är arbetsdagen slut och då blir det ett besök på tågstationen. Skulle dit igår egentligen men det va så grymt mkt folk så jag åkte förbi, antagligen var det ett tåg precis som kommit in. Var inte värt att trängas för att få hämta biljetter :D


Men skönt när man väl har hämtat ut dessa. Då är ett av alla måste projekt avklarade. SKÖÖÖNT!


Sen bär det av hemåt troligtvis för att laga mat. För antagligen står väll inte maten på bordet när man kommer hem men hoppas kan man alltid!


Ska göra ett sista ryck nu!!!

ARBETTTE!

Av Therese :) - 16 januari 2009 12:00

Fredag, inte vilken fredag som helst... Det är fredag den 16 Januari sam i morse var askall. Hela -26grader visade temperaturmätaren *burr* Hade problem med is på rutan och när jag väl fick bort den så började bakrutorna på bilen isa igen inifrån detta trots att kupévärmaren varit på i några timmar innan avfärd. Förhoppningsvis är bilen varmare ikväll när det är dags för hemgång.


Jobbar, precis i vanlig ordning annars, precis haft lunch. Blev potatis, fisk och holland.sås så nur är jag mätt och belåten :D


Snart dags att jobba igen, men först ska jag kika runt lite på nätet.

Av Therese :) - 15 januari 2009 11:42

Jag hoppas din förbannade bil brinner i helvete! Att vara i garaget det är vikigt. Det betyder allt! Jag bliiiiiir så ARG! Att man inte kan förstå, att man inte kan tänka vad andra vill. Detta jä*la bilintresse är ALLT!


Att jag drog ur mig att julsakerna kanske skulle bort. Då får jag svaret ska jag göra ALLT! Men man kan väll för hel*ete hjälpas åt!


För typ två veckor sen sa jag att vi borde städa. Då blev svaret sotaren kommer ju ändå imorgon då blir det skitigt. Bättre vänta. Så gjorde jag och tydligen ska jag vänta och vänta på att det ska städas. Men det är tydligen fel att man ska hjälpas åt.


F*n vad jag HATAR en del saker!

Av Therese :) - 15 januari 2009 08:36

Dags att vakna till lite nu.

Vaknade vi 5 över att ena kissen ville gå ut och så fick han även. Sen mer eller mindre kröp jag tillbaka till sängen. Astrött. Ledig dag, då vill man sova tills man vaknar själv. Men ikke..

Kl. 8:20 ringer killens mobil. Han hoppar upp ur sängen men då är det redan för sent. Då hade jag vaknat :(

Så nu sitter jag i soffan med laptopen i knä och funderar på att göra lite fika. Min mage känns tom.


Godmorgon!


Dagens känsla:

Av Therese :) - 14 januari 2009 21:48

Nej! Det kan inte vara sant! Prison Break ska läggas ner :( Jag som tycker att det är en lite spännande serie. Dock så har jag inte sett på flera avsnitt så jag skulle behöva se dessa. Men otroligt tråkigt att det nu kommer bli ett slut och inget mer :(


Tro ni mig inte?  Läs här


Annars så har jag ikväll sett på något charter program från Phuket. Roligt att se. Alla va precis som när man va där (precis ett år sen) Lääängesen känns det som men igentligen är det inte så länge.


Nu är jag grymt törstig så jag ska kila och dricka något. Sen så ska jag krypa till sängs och läsa på hur jag ska göra för att fota bra. Alla finesser som finns på kameran som man tydligen inte skulle klara av eftersom att dom inte hade skickat med någon bok till mig. Men lite klagan och dom skicka mig en bok! Tack Nikon!


Godnatt alla!


Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards