Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under februari 2009

Av Therese :) - 9 februari 2009 17:44

Det var otroligt längesen jag använde i-poden min. Försökte julas att starta den men lyckades inte få igång den. Kom på att jag skulle testa igår igen och vips. Den startade denna gången så nu ska jag ladda ner ett nytt itunes och sen lägga in lite nya låtar :D


Var ju minst ett år sen jag använde den sist så det är dags för lite uppdatering!


Medans programmet laddar, kilar jag till maten. Blir korvstroganoff och ris. Gott tycker jag.

Av Therese :) - 8 februari 2009 13:17

Beöket på systemet i veckan resulterade i att jag hittade Xider Jasmine Peach. Självklart skulle jag testa. Så det blev två flaskor. Lätt en favorit hos mig! Ni bara måste testa den om ni ännu inte gjort det! Skulle kunna dricka hur många som helst av den kändes det som..


Xider-JasminePeach.jpg picture by therese82a

Av Therese :) - 7 februari 2009 10:19

Har fått en massa utmaningar som jag måste kika över... *puh* men det kan ju samtidigt vara kul. kanske någon som är lik den andra?


Igår efter jobbet tog jag mig en liten promenad innan det var bestämt att jag skulle möta upp Jenny på stan. Var helt slut i rygg och armar efter halvjobbigt arbetspass så det var välbehövt för kroppen.


Shoppade lite, blev en tröja, trosor, lite brun utan sol, hudkräm samt ett besök på systembolaget.

Blev precis lite full i skratt.. Kom att tänka på två personer som hamnade bakom mig och Jenny igår på systembolaget.


Gubbe: Har du gjort dendär väskan själv??

Jempa: Nä

Gubben & tanten: Vad duktig du är!

Jempa: Mmm

Tanten: Jag har stickat denhär mössan själv, visst är den fin?

Jag. Ja verkligen, du får göra några och sälja!

Tanten: Ja

Gubben: Vad säger din mamma då?

Jag: Hon säger nog inte så mkt? (om vad då???)


Sen var det vår tur att betala. Vi skyndade oss iväg därefter för att tilläga om de två personerna var att dom ville prata oss i ansiktet och luktade riktig skitigbonde som inte tvättat sig på många många dagar samt lite halvsur alkohol. Fy attans!


 Sen bar det av hemåt igen. Prata med mamma och fick veta att två av dom som shoppat bil på bilbolaget för halva priset känner jag till. Så då åkte jag till killens föräldrar för att låna tidningen samt betala av en gammal skuld.


Skönt att få det gjort och eftersom att dom precis skulle till att äta hade vi tur att bli inbjuden på middag. Inte det heller helt fel :D


Nu ska jag kila iväg och fixa med presenten till 30åringen och sen måste jag kika på vad som ska has med sig på festen.


Tjohoo så länge, kanske blir det så att jag tar tag i en utmaning sen?!

Av Therese :) - 5 februari 2009 09:46

Jag har precis insett att det är till helgen som melodifestivalen börjar. Redan känns det som. Insåg därmed att jag troligtvis inte kommer kunna se så många program :(


Dessa datum bör du boka in om du är intresserad av att se programmen.

7 feb, 14 feb, 21 feb, 28 feb. 7 mars, 14 mars


Får nog sikta in mig att enbart se 2 av programmen... ev. 3 kommer jag kunna se.


(Jempa, vi får kolla över vilket av programmen som jag kan som passar dig bäst.)


Annars hemma och är ledig idag! Killen drar ur sig att han skulle åka till garaget och hjälpa pappan med någon bil... Oväntat! Hatar dessa all dessa bilskit som är det enda som verkar existera för "vissa".... ÅÅÅHHHH!


Av Therese :) - 2 februari 2009 23:35

Oj så mkt som jag har hunnit med idag:


  • Skjussa R till de han skulle samåka med imorse
  • Jobba
  • Middag hos Jempa och Dejvid - Donken mat
  • Shoppa en billig väska - 40:-
  • Posta ett paket
  • Bio - The Wrestler
  • Blommor till 30 års kalas
  • 30-års kalas
  • Komma hem till ett hus med fryset vatten
  • Läsa shopping katalog

Ni ser ju hur mkt jag har hunnit med idag...

Kallt i morse. Hela -22. Burr. Skjussa killen till några som han skulle åka med på jobb. Sen vidare till jobbet för min del.


Efter jobbet tala jag med Jempa, hon skulle först egentligen tvätta men hon hade börja tvätta tidigare så då blev det en snabbis till H&M för att kika efter ngn väska. Behövde få tag i en billig väska, stor och helst med dragkedja på. Den som söker den finner. Fann en grå väska med dragkedja. Ordinariepris 159:- dock var den på rea halva priset dvs. 79.50 och sen va det rea på det priset i sin tur så betalade endast 40:- för den! Asbra pris! Bara att slå till. Sen skyndade vi vidare till McDonalds där dagens middag inhandlades. Kilade hem till Jempa och Dejvid. Skyndade oss äta och sen vidare till min bil där jag hade ett paket som jag måste skicka. Efter att ha skickat det blev det bio. The Wrestler, var det som vi såg. Förhandsvisning = Gratis. Det enda som vi betala var godis å snarras.


 


Bion var ingen höjdare. Verkligen inget för mig. Iofs. var filmen delvis bra men jag gillar inte en massa blod. Så när dom slogs höll jag för öron och ögon. Syrran och kompisen till henne hade tydligen suttit och kolla på mig och dom hade känt likadant.. Hhaaa :D


Efter bion skyndades det vidare. Klockan hade då redan blivit 20:00. Då jag igår fick veta att det var 30-års kalas på g.

Trots att jag inte trodde att det skulle firas idag så kändes det som att jag borde åka dit men ångest över att inte ha med mig något så körde jag in på den enda affären som hade öppet... Ica. Blev en bukett tulpaner. Kanske inte den bästa 30-års presenten, men vad gör man när det är hastigt. Blir lixom en bättre present då det ska firas riktigt!

Fick lite tårta samt hjälpte till med lite diskning. Sen bar det av hem, äntligen.



Hemma var det inte alls lika skoj. Skulle spola vatten och som ni förstår av vad jag skrivit tidigare så hade vattnet frysit i huset. Enda stället jag har vatten just nu är i köket och endast kallt vatten. Irriterad över att det frysit så gick jag till sängen för att sova. (där jag är nu) Hoppas innnerligt att värmeslingorna har tinat vattnet till imorgon.


Ska läsa lite i katalogen om det blir någon shopping.


Dags att krama kudden, godnatt allesammans.

Av Therese :) - 1 februari 2009 11:54

Att den senaste tiden kunna läsa i tidningen, internet samt allt vad man hör blir man förbannad rent utsagt! Vad i hela ***vet*** dagar håller Landstinget på med.



När man läser om detta så kan man fundera på hur det ska kunna sparas 234,5 miljoner fram till 2011. Och på vägen fram tills dess kommer säkerligen denna summa att ändras. Man blir rent utsagt förbannad! Alla dessa kostnader, från vilket konto är dessa pengar ifrån? Växer pengarna på träd eller har landstinget någon guldgruva dom bryter en bit guld ur när det behövs? Vill Lanstinget köra vården i botten?


Pengaträd  

Hur många personer är det som kommer bli sparkad denna gång efter alla era idiotiska ideér. Konsult kostnad för en vecka 85 000:-/person plus moms samt kostnader för resa och logi tillkommer såklart!


Landstinget borde hellre se till att patienterna får den vård som behövs än att hyra in en massa folk som bara kosta MASSA pengar och verkligen inte gör vad som borde göras för pengarna!!!! Pengarna behövs för att ge vård till dom sjuka inte hyra konsulter som ska fundera på vad som ska göras. Däremot så tror jag på att det finns mkt som kan effektiviseras.. Men jag tror inte på att ett konsult företag kan göra mirakel. Det kan fixas bättre med den befintliga personalen och säkerligen för mindre kostnader.  


Dra ner, dra ner, dra ner.. Dagens samhälle....

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards