Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under april 2009

Av Therese :) - 20 april 2009 10:11

Hittade en blogg med en liten kille på ca 1 ½ år där pappan har kidnappat  pojken.

Att läsa om mammans desperata önskan att få vara med sin son och att pojken nu återfunnits på barnhem gör man vill helst bara gå och ta ut barnet därifrån och överlämna det till mamman. Men det är nog inte så lätt allt. När en massa personer med vapen runt omkring, som inte vill förstå vad man säger.  Frustration!


Och var är UD?  Borde dom inte kunna hjälpa till??? Man kan verkligen förstå varför det är kritik mot UD när det gäller kidnappade barn.


Länk till mammans blogg och en till Länk

Av Therese :) - 20 april 2009 09:25

I fredags på Talang så var dessa sköna killar med och uppträdde. Riktigt roligt var det att se. Ska bli roligt att se vad som händer nästa gång dom ska vara med. Förhoppningsvis så kommer dom med något nytt som är lika roligt. *hoppas*

Av Therese :) - 16 april 2009 14:51

Hittade en rolig sida idag med karaoke på internet. Jag kikade in och självklart blev jag tvingad att testa. Så jag hämtade en mikrofon och trallade med i visan. Se så duktig jag va. Hahaa :D



KareokepARTY.jpg picture by therese82a

Sjukt roligt var det så testa du med och försök slå mig.

Lär ju inte vara speciellt svårt :D


Här är sidan!!!

Av Therese :) - 16 april 2009 07:21

Tittar ut genom fönstret. Är det sant, gnuggar mig i ögonen och ser att det snöar verkligen. Sjukt deprimerande. Jag som var övertygad om att sommaren var nära. En massa vårtecken har jag ju sett. Tranor, kanadagäss, sädesärla, tofsvipa, fjärilar, tussilago, motorcyklar mm.. Då borde sommaren vara riktigt nära. Men idag faller snön som sagt... Hoppas det slutar snart.


Ledig idag. Ska då passa på att tvätta lite och kanske köra lite med råttjagarn om jag orkar.

Av Therese :) - 14 april 2009 08:15

Idag känner jag mig lite friskare. Åtminstonde än så länge. Inte lika snorig men ist. har är halsen som en slemklump :S Tog en tablett Bisolvon få vi se om det blir bättre. Ska hjälpa mot hosta med segt slem men sist jag åt dessa tabletter så hjälpte det nada.


Snart dags för att fixa sig klar för att åka till jobbet. Ny dag med många nya utmaningar precis som alltid eller är det så?

Av Therese :) - 12 april 2009 20:19

Ligger nedbäddad i sängen. Utslagen. Orkar inget. Näsan rinner, rinner och rinner. Halsen känns konstig men inte riktigt så ont så man inte kan svälja. Dessutom riktgit trött. Ligger och kikar på Singing bee. Måste ta och försöka komma till duschen. Imorgon ska jag försöka jobba. Så hoppas att jag klarar det.


Blev även lite ledsen då mamma ringde idag och berättade att ena kissen blivit biten av en hund och sedan sprungit iväg så de visste inte hur skadad katten var. Efter en timme ringde hon igen. Kissen var då återfunnen och hon dog då när dom hittade henne. Hon blödde och hade slem i munnen. Stackars lilla ängel.


Denhär förbannade dagen känns som ett snörvel. Man hade hellre hoppat över denhär dagen!

Av Therese :) - 12 april 2009 10:37

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är inge pigg.

Men trots det så måste jag nog försöka gå ut en sväng. Har inte tålamod att vara inne när det är så fint och jag ändå klara av att vara på benen. Kanske sätta mig ute i solen och bara slappa?


Av Therese :) - 11 april 2009 22:34

Någon basselusk har intagit min kropp. Min näsa rinner, halsen känns konstig (torr + ond) och jag känner mig lite slut. Har blivit sämre under dagens gång. Imorse var jag rätt pigg men sen har det dalat. Konstigt att det kan gå så fort att bli sjuk.

Orkade iaf. med att gå bort på påskmiddag (i grannhuset). Blev bara lugnt vi åt, såg på Rallybrudar. Iofs. sett den filmen tidigare men helt klart värd att se igen.


Gjorde även en vårstädning på bron och uteplatsen, moppade bort lite äckligt grus, sand, damm, snö, katthår och vad allt mer som samlats där under vintern. Men nu är fint.

Måste även tillägga att jag sett ännu ett vårtecken, sädesälan hoppade runt på vårt tak idag, antagligen jagade den mat... flugor.


Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova lite. Hoppas på att man är frisk imorgon.

Godnatt allesammans, hoppas ni kan sova gott och inte ätit allt för mkt påskgodis :D

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards