Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under maj 2009

Av Therese :) - 18 maj 2009 20:40

I fredags så tog vi tåget från Sundsvall ner till Stockholm för att ha skoj.

Vi kom ner rätt sent så vi skyndade oss att ta en taxi för att åka till hotellet. På hotellet fixade vi till oss lite för att gå ut och äta på Helenes krog & bar. Fick hur mkt mat som helst där och vi blev alla proppmätta.

Efter att fått mat i magarna så gick vi vidare till Golden Hits.

Kvällen kan sammanfattas som mkt trevlig. Enda jobbiga var att jag blev så otroligt trött i slutet av kvällen.

Av Therese :) - 18 maj 2009 07:09

Idag är kommer bli en jobbig dag. Jag är astrött och orka knappt hålla ögonen öppna. Vägen till jobbet kändes det som om man typ skulle kört på fyllan, vilket så inte var fallet.


Mina planer igår kväll var att blogga lite bilder samt en sammanfattning av resan. Jag somnade medans jag la in bilderna till datorn från kameran och vaknade sen över att killen ringde (en timme senare) och sa att jag skulle komma bort till garaget hos hans föräldrar.


Men förhoppningsvis blir det bloggning ikväll istället.

Av Therese :) - 17 maj 2009 17:55

Har inte varit någon vidare bra blogging de senaste dagarna. Schemat har varit fullt upp på resan i Stockholm. Och kul har vi haft det :)


Har gjort en hel del men tyvärr hinner jag inte skriva om allt nu. Grillen är snart klar och då måste man ut med köttet o grilla :) Ska bli gott gott!

Av Therese :) - 14 maj 2009 21:45

Det hör inte direkt till vanligheten att brandlarmet drar igång när man är i en butik. Men har hänt mig idag för första gången. Var på Coop i Birsta och plötsligt ljuder det inne i butiken och första tanken var. Vilken speciell signal för kundmeddelanden. Men det visade sig vara lite värre än så. Sen började högtalarna prata och butiken skulle utrymmas omedelbart. Jag blev utslängt genom en dörr på sidan av en halvsur tjej. Kan de bero på att jag fråga om dom hade brandövning :D


Börjar känna panik över att inte packningen är klar. Imorgon åker vi till stockholm och jag har inte packat klart allt. Trots att jag började igår och gjorde det mesta klart. Nej, kom på att jag glömde köpa en tandkräm att ta med. Attans oxå!


Dags att fixa.

Av Therese :) - 13 maj 2009 14:12

När jag kollade in på ST.nu nyss så blev jag påmind. Jag hade glömt eller snarare förträngt. Idag ska det informeras om besparingen på sjukhuset 500 pers kommer beröras står det och det kan jag nog tänka mig. Tro hur mötet går/gått. Får väll lyssna på pressen ikväll. Enligt uppgift ska det vara presskonferens kl. 16 så lär väll stå massa info på internet samt via radio och tv ikväll.


Inte direkt så man känner sig mer munter nu....


Om någon är intresserad av att se hur besparingarna tänks vara så finns det att läsa här

Av Therese :) - 13 maj 2009 10:36

Som en självklarhet så gick solen i moln när jag gick ut och på en gång blev det betydligt kallare. Inte så konstigt eftersom att det även blåser lite.

En maskin är tvättad och den andra är på gång. Är ju iofs. rätt bra att det blåser då. Då torkar det snabbare :)

Gick in för att installera Word på datorn istället för att vara ute. Sakna det då det inte fanns tillgängligt längre på datorn efter ominstallationen då jag skulle öppna en fil som jag bränt från datorn innan jag gjorde ominstallationen.

Ska installera Norton senaste. Är så att jag saknar det med. Tycker det var jättebra som jag hade det förut att lösen och användar id sparades och kunde hoppa fram när man ville det :)


Ska kika hur det går med installationen nu.

Tjaaa so logn long!

Av Therese :) - 13 maj 2009 07:54

Strålande väder idag. Trots det ligger jag ännu kvar i sängen och slappar men jag har öppnat fönstret så solen tittar in och  fåglarna kvittrar. Supermysigt! Hoppas vädret håller i sig hela dagen. Vore underbart isf.


Planer för dagen är inte så speciellt många. Borde söka runt lite på internet och leta efter något ställe som säljer svart skinn, inte äkta utan fejk skinn. Kan inte komma på att jag sett sånt någonstans i stan men kanske finns? Någon som vet? Annars får jag ta en tur till stan och leta. Dock inte idag.

Ska jag fixa med en ny registreringsskylt till bilen.


Annars ska jag bara tvätta för det är ett måste! Har precis startat en maskin vilket känns skönt. Kanske ta sängkläderna med när alla kläder är klara.

Av Therese :) - 12 maj 2009 18:12

Kom precis på att idag är det endast tre dagar kvar till jag tillsammans med jobbet ska till Stockholm. Tanken slog mig att jag måste komma på vad man ska packa med sig. Man vill ju inte packa med sig för mkt men heller inte för lite.

Tur att man ändå har några dagar kvar att fundera på den saken.


Ikväll är det semifinal i Eurovison och frågan är hur det kommer gå för Svenska bidraget. Jag tycker iofs. att låten är bra men trots det så tror jag nog att vi får hålla tummarna riktigt hårt för att gå vidare till finalen på lördag.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards