Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2009

Av Therese :) - 13 juni 2009 00:00

Jag hinner inte med tiden. Jag har fullt upp hela tiden. Igår var det jobb. Sen tog jag mitt pick och pack till studentfirande på Västermalms skola. Kollade där på när alla gick ut massa folk och studentskyltar. Dom som tog studenten såg man inte skymten av. Sjukt att det ska vara så trångt och mkt trängsel och det är lika från år till år, ingen förändring.

Sen blev det till att åka hem för att fira mer och en sen kväll.


Idag blev det jobb och efter jobbet blev det middagsbjudning. R´s kusin + lillebror tog studenten denna veckan så därför blev vi bjudna på mat. Riktigt trevligt var det.

Måste ta mig samman o blogga lite bilder men ikväll orka jag inte. Måste sova. Imorgon Idag är en ny arbetsdag.


Jag måste vila lite.. Jag känner mig som ett gående lik.

Godnatt

Av Therese :) - 11 juni 2009 19:55

 20090611646.jpg picture by therese82a

 Idag har dukats för student. Imorgon tar killens bror studenten så jag har varit och hjälpt till lite fix inför partayet.


Måste snart ta och fixa med det sista inför morgondagen. Har några punkter att fixa.


Kameran måste jag komma ihåg att ladda. Den måste självklart med imorgon. Dessutom ser det ut som man måste ta med ett paraply i förebyggande syfte. Håller tummarna att det åtminstonde blir uppehåll.

Av Therese :) - 11 juni 2009 08:45

Igår sonnade jag nog ganska direkt efter att jag skrev att jag skulle se tv... Känner mig nästan lika trött nu som igår. Skulle sova ut idag..... Just, så blev det inte. Vakna över att katterna bråkade och fick ta och gå och kolla vad dom höll på med. Två av katterna gick ut och då var klockan vid 5. Vid 6 ringde killens telefon, dags för honom att åka till jobbet. Då hans nya mobil är konstig så har han den gamla som alarm så den lämna han på sängbordet. Efter ett tag började den tjuta igen. SKIIIT! Då vakna man igen. Sen sov jag ett litet tag och då vaknar jag över att en katt sitter och skriker utanför, ska in... Åh, om dom bara kunde sovit lika länge som mig idag... Men ikke heller. Jag känner mig som ett spöke.

Sitter och lyssnar lite på Ztv tror det står att programmet heter morronmix.


*gäsp*

Av Therese :) - 10 juni 2009 22:07

Sitter i soffan och små kikar på tv. Eller snarare lyssnar. Funderar på om man ska sova snart eller kanske se programmet?!


Gör nog så sen sova.
Godnatt!

Av Therese :) - 8 juni 2009 21:38

Efter jobbet kom killen och hämta mig och vi åkte till

20090608637.jpg picture by therese82a

Nacksta för att hämta bilsaker och sen till Motor Nord för att lämna och hämta några saker. Väl när vi skulle lämna parkeringen så fungerade inte servon. Det visade sig då när han öppnade motorhuvet att generatorremmen hade hoppat av och att det som gör att ac:n fungerar enbart satt fast i en skruv vilket inte var tillräckligt. Insåg att det skulle inte gå att laga så vi körde kortaste biten till närmaste parkering nere i stan, så nära bion som möjligt eftersom att vi skulle och se förhandsvisning av Baksmällan.

Eftersom att inget blev som tänkte så blev det så även med maten, en hamburgare från OkQ8. Kan knappast påstå att det va en höjdare. Men lite mat till magen iaf.


 20090608638.jpg picture by therese82a

Var i rätt god tid (trots problem) till bion denna gång eftersom att det var onumrerade platser så kändes det rätt skönt att vi fick så bra platser som vi fick. Mitt i smeten :)

20090608635.jpg picture by therese82a 





Biosällskapet ------->

20090608641.jpg picture by therese82a


På väg hem så fick vi åka lite bakom. Tur att jag varit så snäll att jag bjudit med killens bror samt flickvän på bion så vi fick bogsering hem. :)



(Och ja, bilen sotar lika mkt som der ser ut som....)


                                                  
                                                  
                      ----------------------------------------------------------------------

Filmen var riktigt roligt tyckte jag! Tycker jag verkligen att ni borde se antingen på bio eller också hyra/köpa senare.

Betyg:

Av Therese :) - 7 juni 2009 21:50

 20090607632.jpg picture by therese82a

Idag blev det födelsedagskalas hos killens faster. Lite hastigt fick jag veta att vi skulle dit. Så fixade ihop denna ljuslykta som fick bli present. Blev rätt söt om jag får säga det själv. (om man ta bort present snöre)



Senare blev vi inbjuden på middag hos killens mamma o pappa, kyckling och ris. Gott!




20090607633.jpg picture by therese82a

På kvällen så tog vi "Synd Ove" golfen och åkte till vallokalen. Dags för att rösta såklart. Ni som inte röstat har nu missat röstningen i detta EU-val. Blir spännande att se när slutresultatet kommer.


Nu ska jag fixa matlåda till imorgon. Sen måste jag sova.


Godnatt!

Av Therese :) - 7 juni 2009 15:18

Som det känns just nu är jag klyven när det gäller röstningsfrågan. Jag vet inte alls vad jag ska rösta på riktigt säkert. Så en tanke var att jag googlar lite och ser vad jag kan hitta. Om jag hittar något som är det avgörande.


Då ramlade jag över ett test som jag gjorde och enligt resultatet borde jag rösta på Piratpartiet.


9e7853d7.jpg picture by therese82a

Hmm.... Vad ska man rösta på? Btw.. alla partier verkar ju inte vara med i denna undersökning. Eller visas de bara inte??!

Av Therese :) - 7 juni 2009 14:09

Igår eftermiddag efter att vi varit på nationaldagsfirande så åkte vi och inhandlade student present så det är fixat tills på fredags. Känns skönt att det är klart. När vi handlat klart så var vi in på affären och då blev det bestämt att vi skulle grilla hos killens syrra samt sambo. Och så blev det. Trots att det enbart var ca. 10 grader ute. Rulla vi in oss i fleecefiltar och myste (till ljudet av grannens gräsklippare.. kan man inte tänka sig för om man bor i tätbebyggt område?). Riktigt trevligt hade vi. Sen gick vi in och åt efterrätt jordgubbar och grädde samt tittade på Wallander filmen Hämnden. Bra film, men det inte helt oväntat eftersom att alla Wallander´s brukar vara bra.


När vi fikat och sett filmen klart åkte vi vidare till stan för att kolla på cruisingen. En massa bilar, precis som det ska vara. Dock såg vi inte så mkt. utan vi stod mest vid bilen killens bror cruisade i. 100_2835.jpg picture by therese82aDen hade gått som en kratta på kvällen och sen la den av helt innan kvällen var färdig. Ena av killarna i bilen blev lite less...


Som tur var så kom hans pappa och styrde upp allt. Dom åkte till macken och köpte ett batteri och sen starta bilen utan problem. Dom hade iofs. först testat med mitt batteri så vi visste att det inte var något större problem att få bilen att fungera. Antagligen hade det blivit kortslutning i batteriet som var.

När vi då stod där, kollar och pratar så ser vi en bil som rullar iväg ut mot vägen. Plötsligt hörs ett kras och efter hörs ett otroligt pysande. Stackars den som kör dendär bilen va första tanken. Ut hoppar en tjej som antagligen inte blev allt för överlycklig över att folk inte kan gef*n i att slänga glasflaskor på olämpliga platser.



20090607623-1.jpg picture by therese82a

Under kvällen såg jag även en buggy kompis till min bil. Dock var den inte lika fin i karossen (tyckte jag). Killen kom och ställde sig bredvid min buggy och känslan fanns att han ville prata med mig.. Men jag visste inte vad jag skulle prata med honom om... Så jag tyckte allt mest kändes pinsamt, tro vad han tänkte.. Haha.


Blev en sen kväll igår så idag är jag halvtrött. Skulle behöva något som piggar upp mig men vad?

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards