Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juli 2009

Av Therese :) - 13 juli 2009 17:52

Fyra dagar kvar till semestern. Vad ska man säga om det. Känns riktigt skönt. Hoppas bara på att vädret rycker upp sig. Kan knappast påstå att det känns som någon sommar. Inte ens 20 grader och de flesta dagarna regnar det. Nu hller man tummarna att vädret fixar sig.


Måste fundera över förslaget vi fick härom dagen ang. att ta ner skog bredvid ett annat område med skog som skulle tas ner. Det största problemet med det är ju att man kan inget om såndär med skog... Mer än att man äger en del skog och bör ta hand om den.


Nu måste lagas mat. Magen längtar efter maaaat!

Av Therese :) - 12 juli 2009 18:43

 djur.jpg picture by therese82a

Ängrar (Dermestidae) har vad jag upptäckt flyttat in i min tvättkorg. Och ätit hål i mitt ena linne. Dumma djursom har flyttat in. Jag vill inte ha sånna inne. Nu blir det till att städa och försöka få bort dom.

Till att börja med så gäller det att tvätta allt i tvättkorgen. Sen ska tvättkorgen gå en tvätt med. Nu ska saneras. Nu ska dom bort!

Efter tvätten ska köras en svänn med råttjagaren


Dags för lite taccos först.

Av Therese :) - 12 juli 2009 16:21

Sjukt, det har redan blivit söndag eftermiddag. Var har helgen tagit vägen?

Igår var det kalas hos kusin som fyllde år sen på kvällen så tog det en välldans tid innan R kom hem ifrån garaget så då roade jag mig med att spela spel på Facebook. *beroende framkallande*


Imorse blev det sovmorgon eller iofs. egentligen inte. Jag vaknade 8 men låg kvar i sängen til 10. Sen var det upp och hoppa för att få i sig lite frukost. När frukosten var avdukad och en ny tvätt stoppats in i maskinen så tog jag tag i kassarna som stod i hallen. Pappersåtervinning borde det varit men det blev det inte. Det blev en brasa istället. Blev smått less på att de stod där och skräpade.

Medan papperet brann ner så tog jag fram gräsklipparen för att köra några varv över gården. Sjukt va gräset och träden växer fort. Men nu är det fint igen. De små träden som försöker överta gården blev mos och gräset blev kort.


Är det kanske dags för nästa projekt nu, hänga tvätt och laga mat?

Jo, de blir nog så. Men först måste jag kika om jag har något foto på R´s motorcykel. Den ska nu annonseras ut.


Av Therese :) - 11 juli 2009 10:07

juni16_jpg_249759d.jpg picture by therese82a 

Igår blev det en åktur med Medvind samt lite shopping i Birsta innan. Men det skriver jag mer om sen för nu ska jag fixa mig en skål med jordgubbar att äta till frukost. Sen måste jag bestämma mig för hur dagen ska bli. Eventuellt blir ett besök hos kusin som fyller år.


Godmorgon

Av Therese :) - 10 juli 2009 08:15

Igår var jag så lätt irriterad och dagen slutade därför i ett rent helvete. Killens jobb ringde och hans chef krävde att han skulle åka på jobb idag till Tyskland. Då han ringde igår var vi och handlade mat men hans chefen ville att han skulle åka direkt till tågstationen då. Då jag redan vid det laget var välldigt irriterad på det mesta så blev det inte bättre!

Hela kvällen höll den förbannade chefen på att ringa. Till sist va jag så jävla förbannad, irriterad och spy på idioten som inte kan visa respekt. Säger man att man inte kan, kan man inte. Då ska inte ens chef säga åt en att "det är bara att bita i det sura äpplet, så är det ibland".


Jag drämde iväg ett sms till honom där jag lite snällt skrev att han/she_devil_red.gif picture by therese82a(arbetet) ska respektera att man har ett privatliv trots att man har ett jobb. Dessutom en fredagkväll när man har annat inbokat (privat) så kan man inte kräva med så kort varsel att man kunde dansa efter chefens pipa hur som helst.

Sen avslutade jag sms:et att han kanske själv skulle bita i det sura äpplet och åka iväg. Eller om han prioritera privatlivet ist.? (vilket kanske va mindre snällt)


Helt plötsligt skulle han ringa en annan kille.

Helt plötsligt var det så enkelt att fråga en annan person.

Helt plötsligt kunde den killen åka.


Sen fortsatte kvällen i djävulskap. Vattenpumpen hade löst ut. Den slogs på igen och sen gick det ett pyttetag och den löste ut igen och lät illa. Sen gick den. Imorse när jag skulle duscha hade den löst ut igen och jag slog igång den åter igen. Hann inte mer än hoppa in i duschen förän den löst ut igen. Så jag duschade i en stråle som var vekare än regnet. Tror inte ens jag sköljt ur håret riktigt ännu. Antagligen hade jag blivit renare av att stå endast ute i regnet. Får hoppas att det är något lätt fel så att man kan laga vattenpumpen. Annars blir det väll så att måste köpa en ny.


Ne, nu har jag spytt av mig lite skit så nu måste jag muntra upp mig själv.

Det är kul ja jippi-jippi-yeah-yeah! Det är helg snart!


Av Therese :) - 9 juli 2009 10:28

namnls.jpg picture by therese82a







Rätt lik mig, inte sant?

Av Therese :) - 8 juli 2009 22:44

Idag kom mamma på besök mitt på dagen. Så då fikade vi lite och sen var vi ute och kollade lite. Därefter åkte hon hem och jag fortsatte med att städa.


På kvällskvisten komm killens morfar förbi. Jag skulle med till Kjell som hade namnsdag idag. Så då blev det till att packa på sig jacka och skor å skynda iväg. Blev där bjuden på tårta. Så för tredje dagen i rad så blev det tårta. Till helgen fyller kusinen år. Eventuellt blir det att jag åker till henne men det är inte bestämt. Fick förfrågan om att åka till Uppsala för att hälsa på några släktingar till killen. Men vi får se va de blir.


Godnatt, nu e det dags för sängen för  mig


Av Therese :) - 8 juli 2009 10:53

Ännu ligger jag och latar mig i sängen. Är ledig så då måste man ibland unna sig. Har kommit så långt att jag funderar på om man kanske ska kliva upp eftersom min mage är hungrig. :( Bör kanske baka något så man kan fika. Får kika på vad för ingredienser som finns för att få till något bröd.


En tekaka har jag iaf kvar. Så ska kila ner och äta upp den nu.


Godmorgon

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards