Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under september 2009

Av Therese :) - 8 september 2009 07:19

Oj, vad förvånad jag blev när jag loggade in på www.bloggagratis.se. Det första jag ser är att adressen stämmer ju inte. Första tanken, skrev jag fel?? Jag tänkte till att ändra så att det skulle stå rätt. Men där på sidan upptäcker jag till min förvåning att dom har byggt om. Allt nytt man kan göra. Wiiiieho Skrattande

Och inte nog med det, jag har hunnit med att testa ensak som många gånger har irriterat mig nämligen att inlägget försvinnerutan att man hunnit spara inlägget. Nu kom det upp ett meddelande om att det inte var sparat. Så kung! Bloggen har blivit så mkt bättre på många vis


UNDERBART!

Av Therese :) - 6 september 2009 21:40

Fotade en del av sakerna jag köpte på marknaden idag men kom precis på att jag glömde en massa saker. Nämligen allt som låg i en kasse. Tyckte jag med att det kändes som något saknades. Men jeje så är det nu.

100_2874.jpg picture by therese82a 

100_2880.jpg picture by therese82a 

Köpte en ram att sätta ett foto från Brasilien i. Men tyvärr var ramen allt för liten. Får bli något annat foto där i istället. Köpte en smårolig termometer även. En som man kan sätta fast på utsidan fönstret med sugproppar. En ödla som klättrar. Två diskborstar då det verkligen var något som behövde införskaffas och en sittandeko som man kan server kaffemjölk i.

Dessutom handlade jag två saker som jag ska ge bort i julklapp så de sakerna kan jag inte berätta om här.


Nu ska jag småkika vidare på överlevarna på tv och sen är det dags att sova lite.


Godatt

VIT.gif picture by therese82a

Av Therese :) - 6 september 2009 08:33

ENSAMMAMMA.jpg picture by therese82a

Ikväll sparkar ännu en säsong igång av Ensam mamma söker. Hoppas den blir lika rolig som annars. Det är så roligt att se vad dom valt för karlar, vad dom hittar på för galna dejter och om någon hittar kärleken. Klockan 20 ikväll sitter jag garanterat bänkad framför tvn.

Av Therese :) - 5 september 2009 15:44

Lördag eftermiddag och jag sitter här och inte gör något. Känns tråkigt. Har precis ätit en stor bit Marabou amigo chokladbit men nu har jag börjat bli törstig så nu blev jag riktigt sugen på dricka. Tro om det finns Fanta exotic. Skulle sitta fint just nu. Funderar på om jag ska ta fram stegen upp på vinden för att kolla om efter en blomkruka jag letat efter. Kanske finns den där?! Kan inte förstå att den bara har försvunnit. Annars måste jag nog skaffa en ny blomkruka för den måste vara STOR.


Ne nu ska jag först ta mig ett glas med dricka och ska krypa upp på vinden och kolla innan det blir för mörkt. Då vet man inte vad man kan mötas av där uppe. Kanske fladdermöss? (not like) Senare kanske det finns något vettigt att se på tv.. Förslag?

VIT.gif picture by therese82a



Av Therese :) - 5 september 2009 09:05

Igår var det begravning i Birgitta kyrkan. Kändes smått jobiigt eftersom att jag inte riktigt kom ihåg hur det går till på begravning. Var inte så gammal när jag var på begravning, den enda begravningen i mitt liv. Vilket känns riktigt skönt. Allt flöt på fint så nu känns det lite lättande att allt är överstökat med den biten.

Kyrkan var byggd i modern stil. Var lite speciellt att besöka en modern kyrka för första gången. Jag är så van med de gamla vanliga vita med ett kyrktorn på. Men en modern kyrka var fin den med. Fast ändå gillar jag nog äldre sorten bättre. (gärna lite mindre)


Allt var så fint och maten som bjöds på Grankotten efter var jättegod.


begravning.jpg picture by therese82a


Vila i frid

VIT.gif picture by therese82a



Av Therese :) - 4 september 2009 20:17

grattis.jpg picture by therese82a 

Då har syster blivit med blogg hon med. Att hon inte kunde hålla sig :D


Det blir till att grattulera ;)


Följ Hannahs blogg

Av Therese :) - 4 september 2009 05:52

Inatt har jag sovit så otroligt dåligt. Regnet har stått som spö i backen men även att det blåst så det slog mot fönstret hela tiden. Sjukt jobbigt! Men nu är man iaf. uppe så ska fixa till mig och åka till jobbet ett tag.

Av Therese :) - 3 september 2009 22:02

Då var det kväll igen. Har precis varit ute och fixat lite på taket på bygget. Eller jag är på backen mest och fixar brädor. Är så grymt höjdrädd. När jag kommer till högre höjder så ålar jag mig fast vid reglarna. Ja, ni kan ju tänka er hur det ser ut.


Har egentligen inte tid för någon bloggning ikväll. Jag måste nu rensa lite svamp som jag hittade på min promenad tidigare idag och sen måste jag bestämma kläder till imorgon vilket kan vara nog så svårt.


Jo, föresten. Glömde berätta att det var en tjej förbi här förut och sålde jultidningar så jag slog till på att köpte en svampbok av henne. Spännande att se när den kommer. Iofs. lär det vara snö då man får den. Men till nästa år. Då ska inte en svamp vara säker och jag expert. Eller något...


Godnatt

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards