Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under december 2009

Av Therese :) - 12 december 2009 19:28

Då sitter man här och är rätt less. Plan för kvällen var att se Johan Falks film Vapenbröder. Såg nämligen CSI filmen igår. Men planen gick i stöp. Efter att först bakat bullar och sen bestämt oss för att åka till Hudiksvall för en sväng till Albert & Herbert samt Dollarstore och sen svänga förbi ett ställe som vi köpt virke hos så ringde telefonen. Självklart står en av pappersmaskinerna i Skutskär och R måste åka dit. Helt otroligt att dom är så pass talanglös där nere på fabriken. Var med dit en gång förut och då sprang dom runt som yra höns och gjorde nada. Efter en hel dag med hjälp på telefon så fixar dom det inte att få dit någon ventil så nu krävde dom in en expert. Helkonstigt detdär.. Tro hur dom nu tänkt sig det hela när dom sparak alla så det bara finns en kvar...?!

Det är väll företag i ett nötskal att göra så. Man tänker kortsiktigt,tydligen.


Aldrig tidigare har jag varit till butiken Albert & Herbert men nu är jag såld. Lätt att jag ska dit nästa gång jag åker till Hudiksvall. Den butiken hade roligare utbud än Dollarstore. Men hinner man med ett besök på båda ställerna är inte det fy skam   

Av Therese :) - 12 december 2009 09:06

Senaste dagarna har det varit fullt upp. Jag har jobbat över på  kvällarna och när jag kommit hem har jag lagat mat fixat klart personligtbrev + CV vilket känns bra. Nu är det bara och ta tjuren i hornen. Söka, söka, söka är det som gäller! Jag vill inte bli arbetslös i vår.


Blev en sväng till Birsta City för shopping av några julklappar igår. Känns skönt att det blir mindre och mindre personer kvar på listan att fixa klappar till.


Nu börjar min mage kurra lite. Jag är hungrig. Lite frukost skulle sitta fint

Av Therese :) - 10 december 2009 22:23
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Therese :) - 7 december 2009 16:47

Idag är många på R´s arbetsplats i chock och jag fårstår dom mycket väl. Många fick idag veta sin dom om uppsägning. Många gick deppig från sin arbetsplats. Men sen var det en del som var i chock över att kunna få behålla jobbet.

R var en av dom som hade tur att behålla jobbet. Trots en massa folk som hade längre tid så fick dom tacka för sig och gå hem så gott som omedelbart. Helt sjukt hur det kunde bli.

Men nu är han för tillfället helt själv på sin avdelning och ska tydligen klara av hela Europa som arbetsplats. Tro när då han kommer ha tid att vara hemma? Kommer nog kanske inte ens kunna få semester om så behövs eller?!   

Av Therese :) - 4 december 2009 17:12

Jobbskes.jpg picture by therese82a


För er som inte förstår så betyder det att jag önskar få ett jobb någonstans mellan Timrå och Hudiksvall så kom igen. Tipsa!

Av Therese :) - 3 december 2009 22:50

Idag slutade jag kl 16 men jobbade över då jag kände att troligtvis kan man behöva lite extra pengar framöver. Vem vet hur det löser sig på jobb fronten. Man skulle ju alltid kunna hoppas att man får tillbaka jobb man har i nuläget. Men chansen att något sånt skulle ske är minimal. För isf. lär dom försöka hitta någon annan som vill ta jobbet om inte den person som erbjuden tjänsten tar den. Till våren är det trots denna indragning 200 till som ska bli uppsagda.

Ursch. Tro hur många som kommer jobba kvar efter alla dessa indragningar. Det som är lite konstigt är att varje år är det flera hundra som sägs upp men ändå så blir det aldrig något bättre utan lika från år till år. Nya indragningar. *suck*

Av Therese :) - 1 december 2009 23:21

Idag fick man dom riktiga papperna som verkligen visar att man är uppsagd och det känns liksom lite konstigt. När man har jobbat på samma arbetsplats i flera år och så plötsligt ska man sluta. Känns helt sjukt tråkigt speciellt med tanke på att man inte har bestämt det själv. Men jag har inte gett upp hoppet man vet aldrig vad som händer. Man kan få tillbaka jobbet, hittar något nytt eller blir arbetslös. Jag tror att något av dessa tre alternativ kommer hända. Tror ni att jag kan se i framtiden?   

 

Har precis suttit och skrivit på mitt personliga brev. Känns smått jobbigt att börja om på nytt och söka jobb. Man har liksom varit säker och inte säker och säker och inte säker i olika omgångar.

Så fort det dragit ihop sig för indragningar så känner man sig som dom två som duella i Idol, man hänger löst. Denna gång var det riktigt löst, tydligen!

 

Måste börja fixa CV också.

 

Imorgon händer iaf något skoj mitt i det jobbiga och tråkiga. Då ska jag nämligen dejta Jempa, hoppas jag iaf. Var iaf vad vi pratade om igår.. Har du dragit dig ur? Vi hörs imorgon om det iaf.

 

Ha det gott så länge allesammans

Sov gott!

 

Jobbskes.jpg picture by therese82a

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards