Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2010

Av Therese :) - 8 juni 2010 23:33

Jag kom precis på att jag ska tipsa er alla om företaget Buzzador.Där kan man anmäla sig och sedan bli uttagen att få testa nya produkter tillsammans med sina vänner. Jättetrevligt sätt att få prova på nya saker man kanske inte skulle testa annars!


Bli en buzzare du med!!!!! (klicka här)

Av Therese :) - 6 juni 2010 22:49

Idag var vi på 60-års hos R´s faster. Egentligen fyller hon imorgon men ville fira idag. Sen ikväll så har jag polerat lite så nu är min fingrar alldeles konstig och i mitt öra känns som något kryper, knort? 


Lille kissen min har blivit skadad också. Hoppas han blir bättre så att vi inte måste åka till veterinären. Han har blivit skadad på höften och svansen. Ett sår på svansen och sen förlorat en stor pälstuss på höften och svansen. Och på framtassen såg det också ut att vara något. Men kontrollerade inte så noga för man vill ju inte han ska få mer ont. Lillstackarn! Men tycker ändå han verka lite piggare ikväll. Eller är det bara så som jag hoppas?! HOPPAS HOPPAS!

Av Therese :) - 4 juni 2010 18:31

Det blåser storm ute och det är jag superless på nu. Jag vill ha härliga sommardagar och gärna ljumma kvällar. Jag hoppas på att det blir bättre imorgon. Ny dag med nya möjligheter :)


Blev otroligt sugen på taccos förut men att fixa iordning det om man är själv. Känns lite konstigt. Jag tycker det är svårt att göra vissa maträtter när man är själv. Blir liksom över oftast och sen är det inte lika gott och äta dagen efter.


Tips på enkel mat att tillaga till en person

Av Therese :) - 1 juni 2010 22:56

i_love_you_beth_cooper.jpg picture by therese82a

Ännu en tonårskomedi. Talet blir inte som han tänkt sig. Han råkar ut för trubbel. Men trots att det så ångrar han inte vad han sagt.

Kommer han vinna Beth Coopers hjärta?


Betyg:

Av Therese :) - 1 juni 2010 21:08

Idag blev det inte riktigt som planerat men dagen blev ganska så bra ändå trots det. Solen gassade ute och i växthuset låg mina ynka små planter och chippade efter båe luft och vatten. Tokhett hade det blivit där inne. Jag försökte mig på att installera lucköppnarna men kunde inte komma på hur dom skulle vara. Hoppas att mina små växter jag odlat klarar sig. Åtminstonde några.


Nu är det film tajm, I love you Beth Cooper. Förhoppningsvis en bra/rolig film.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards