Välkommen - känn dig som hemma

Senaste inläggen

Av Therese :) - 15 maj 2010 10:10

Godmorgon. lördag idag. Visst känns det härligt! Ser ut som att solen kommer titta fram strax också vilket inte vore helt fel. Efter nattens regn så skulle det behövas torka upp lite. Bara man går ut som blir man fuktig eller att man är dyngsur om fötterna. Kan iofs. bero på att jag går ut i skor som inte är gummistövlar. 


Ska gå ut och fundera lite nu.. 

Av Therese :) - 13 maj 2010 19:11

Jag är trött. Har varit ute några timmar med röjsågen och sen dragit ihop lite ris i högar. Men projektet är långt från klart och det är otroligt tråkigt. Men jag tycker det är så fult när träden har rasat samman och har växt upp mitt på lägdan. När jag var ute med röjen såg jag även skogens konung idag med. Lite skary att du kanske skulle dyka upp bakom ryggen på mig. Men frågan är om dom var för mig än jag för dom? Vet ej. 


Nu börjar jag bli trött. Måste hänga tvätt. Sen se om det finns något att äta.


Kanske finns något bra att se på tv sen.

Av Therese :) - 13 maj 2010 08:13

Man vaknar och solen skiner in genom fönstret. Frågan är bara var är solen nu? Antagligen ovan molnen. Ett grått täcke har dragit in och jag som hade hoppats på fint väder så man kunde vara ute utan att behöva små frysa. Visst kan man pälsa på sig men allt är så mycket härligare med sol och jag blir mycket gladare.


Såg skogens konung igår. Tre stora mäktiga älgar, allt för sällan man ser dom.
Av Therese :) - 11 maj 2010 19:22

Så, då har jag varit duktig. Tog spaden, skottkärran och krattan och krattade bort allt grus som låg på gräset. Sen krattade jag lite, där jag tyckte det behövdes. Åh, det är så trååkigt att kratta. Hellre klipper man gräset. Men bor man i hus så måste hålla lite ordning iaf. 

Snart är det dags att börja med maten. Idag blir det pytt i panna. Jag längtar. Men middagen blir sen idag då R kommer hem sent. :(


Av Therese :) - 10 maj 2010 21:01

beck-Levandebegravd.jpg picture by therese82aSe den. Gärna på bio bland mycket folk. Var riktigt roligt att höra hur alla olika människor reagerade vid många spännande och gripande tillfällen. 


Så spännande att jag höll på att dö av panik! 

Av Therese :) - 9 maj 2010 18:49

Det hade ju kunna gå bättre men 200:- presentkort på Birsta city va ju inte fy det heller. Fast en sprillans laptop hade ju inte heller varit fel. Men nu blev det inte så tyvärr. Tjejen som vann den förtjänade den. Hon var jätteduktig på många frågor. Medans 2an och 3an va, nja, mindre bra men ändå bra. Detdär blev en rolig mening det men det bjuder jag på en söndag eftermiddag som denna.


Nu måste fixas sen middag sen finns kanske något bra att se på tv?

Av Therese :) - 8 maj 2010 20:43

Ja må tycka att det är roligt att vara lite hemlighetsfull. Imorgon kommer det i alla fall. Spännande!


NYFIKEN? 

Av Therese :) - 8 maj 2010 20:34

Igår kväll bakade jag.. Baka, baka, baka. Och vid 23-tiden var jag så slut att jag somna på jag satt mig på en stol. Sen vaknade jag då ytterdörren öppnades och R kom hem. Då var det dags för att bädda ner sig. Sen kl. 7 i morse gick jag upp bakade två kakor och ganerade tårtan. Sen blev det städning och alla folk kom. 

Nu börjar jag bli trött igen. Borde kanske gå och bädda ner sig snart eller kommer det hände något skoj?

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkommen - känn dig som hemma med Blogkeen
Följ Välkommen - känn dig som hemma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se